Plus size swimwear!

Γεια σας!Δεν μας πειράζει καθόλου που φτάνουμε προς το τέλος του καλοκαιριού,αλλά ξέρω πως οι διακοπές συνεχίζονται και τον Σεπτέμβρη.Που είναι εξίσου ένας υπέροχος μήνας για διακοπές.Στο άρθρο αυτό θα σας δείξω σετ με μαγιό για γυναίκες που έχουν καμπύλες.Φυσικά και εμείς μπορούμε να δείχνουμε όμορφες στην παραλία!Ένα σετ απο αυτά βάζω και εγώ όταν πηγαίνω στην παραλία και έχω ετοιμάσει όταν θα πάω διακοπές.

 Ένα κανονικό σε μήκος σορτσάκι ή μια βερμούδα είναι πολύ καλή επιλογή για να την συνδυάσουμε με το ολόσωμο μαγιό μας.

Ένα κιμονό μπορεί να καλύψει τα προβληματάκια που έχουμε,αλλά ταυτόχρονα να μας δείχνει πιο κομψές.Σίγουρα θα επέλεγα ένα σε μαύρο.

 Αυτό είναι το σετ που έχω επιλέξει για μένα στην παραλία.Το παρεό είναι ένα κλασσικό κομμάτι για την παραλία.Εγώ το έχω επιλέξει σε μαύρο με σχέδια.

Φέτος είδαμε πολλές φορές τα ψιλόμεσα μαγιό.Το προτείνω σε συνδυασμό με ένα μπουστάκι με κρόσσια,για να κρύβουμε ακόμα περισσότερο τα προβληματάκια μας.

Για τις γυναίκες που νοιώθουν πάρα πολύ άνετα με το σώμα τους προτείνω ένα μαγιό σε έντονο χρώμα,σε συνδυασμό με μια άσπρη πουκαμίσα ή κιμονό.Φυσικά καλύπτουμε όσα μας ενοχλούν,αλλά ταυτόχρονα είμαστε και κομψές.

Και για το τέλος,σας δείχνω ένα μπλε μαγιό σε συνδυασμό με διαφανές κιμονό.Είναι παρόμοιο με το δεύτερο σετ,αλλά αυτή τη φορά μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφανές κιμονό.

Ελπίζω να σας αρέσουν και αυτά τα σετ.Τα λέμε σύντομα.Μέχρι τον Οκτώβρη δεν θα κάνουμε μακιγιάζ,γιατί είχαμε ένα τεχνικό πρόβλημα με τον καθρέφτη και τα φώτα.Σας Ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

2 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *