Project pan 10…the end!

Γεια σας!Φτάσαμε στο τέλος και αυτού του poject pan.Μπορείτε να δείτε το προηγούμενο άρθρο εδώ  ώστε να ξέρετε που είχαμε μείνει με την πρόοδο μου.Σε αυτό το άρθρο θα σας γράψω και βαθμολογία,ώστε να μάθετε ακριβώς τι μου άρεσε και τι όχι. 
 Προϊόντα μακιγιάζ

1)Bronzing powder,H&M,dark tan.Το αγαπημένο μου bronzer,ελπίζω να βρω ξανά κάτι παρόμοιο.Ο βαθμός που θα του βάλω είναι 5!

2)Eyeshadow,H&M,White.Δεν κατάφερα να την τελειώσω,αλλά την έχω φτάσει σε ένα καλό σημείο.Είναι μια πάρα πολύ ωραία σκιά ματιών και ένα πολύ καλό highlighter!Ο βαθμός που της βάζω είναι 5!
 3)Eyeshadow,Catrice,870. Επιτέλους,τελείωσε.Δεν θα την επιλέξω ξανά,γιατί απο την πρώτη μέρα που την χρησιμοποίησα γινόταν κομματάκια και έτσι έχανα αρκετό προϊόν κάθε φορά.Μόνο για την απόχρωση της ο βαθμός που θα της βάλω είναι 3.
4)Μολύβι χειλιών,Lovie,41.Ωραία απόχρωση και ταίριαζε με όλα μου τα κραγιόν.Δεν είχε όμως μεγάλη διάρκεια.Ο βαθμός που θα του βάλω είναι 3.
5)Μολύβι ματιών,Avon,Anew.Δεν κατάφερα να το τελειώσω,γιατί στέγνωσε.Κάθε φορά που έκανα χρήση αυτού του μολυβιού με ενοχλούσε στα ματιά,γιατί έχει γίνει αρκετά σκληρό.Ο βαθμός που θα του βάλω είναι 2.
Προϊόντα περιποίησης
 1)Johnson’s,Face care,υγρό ντεμακιγιάζ.Ήπιο καθαριστικό προϊόν και απλά καλό.Το χρησιμοποίησα για να αφαιρέσω τα υπολείμματα του μακιγιάζ απο την περιοχή των ματιών.Ο βαθμός που του βάζω είναι 4,αλλά δεν θα το επιλέξω ξανά.
2)Johnson’s,Face care,γαλάκτωμα καθαρισμού. Πιο βαρύ καθαριστικό προϊόν απο το προηγούμενο,μου αρέσει περισσότερο και θα το επιλέξω ξανά,γιατί αφήνει το δέρμα μου ενυδατωμένο και καθαρό.Ο βαθμός όμως που θα του βάλω είναι 4.
 3)Youth lab,αντηλιακό κρεμοτζελ,spf 50. Εκτός απο το άρωμά του δεν ταίριαξε καθόλου στο δέρμα μου και δεν το τελείωσα.Ο βαθμός που θα του βάλω είναι το 1.Σε σας μπορεί να ταιριάζει καλύτερα.
 4)Sunsilk,co-creations,conditioner. Αφού είδα πως στα μαλλιά μου είναι αρκετά ήπια,την χρησιμοποίησα σε μια γρήγορη αποτρίχωση.Το πείραμα πέτυχε!Οπότε αν θέλετε κάτι γρήγορο,χωρίς να κοπείτε,δοκιμάστε το.Ο βαθμός που θα του βάλω για τα μαλλιά είναι 2 και για την αποτρίχωση 4.
5)Κρέμα σώματος,χειροποίητη. Υπέροχη!Ο βαθμός που θα της βάλω είναι 5!
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα!Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας! 

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *