Εmpties…μετά απο καιρό!

Γεια σας!Σήμερα θα σας μιλήσω για προϊόντα που τελείωσα μετά απο κάποιους μήνες χρήσης.Επειδή είναι αρκετά,θα τα δούμε και σε άλλα άρθρα.Θα ξεκινήσω με προϊόντα για τον καθαρισμό του προσώπου και με δυο προϊόντα μακιγιάζ.
1)Yellow Rose,micellar cleansing water.Δεν θα το επιλέξω ξανά.Ήταν πολύ βαρύ για το πρόσωπό μου και με έτσουζε στα μάτια.Επίσης,το άρωμα του μου δημιουργούσε πονοκέφαλο και δεν καθάριζε τελείως την επιδερμίδα μου.
2)L’oreal,Ideal fresh,καθαριστικό τζελ.Αυτό το προϊόν μου αρέσει πάρα πολύ.Τελειώσα δυο συσκευασίες και θα το επιλέξω ξανά.Με μια σταγόνα καθάριζε πολύ καλά το πρόσωπο μου,αφαιρούσε το μακιγιάζ και μου άρεσε και το άρωμα του.
3)Johnson’s face care,αναζωογονητικό τζελ καθαρισμού.Αρκετά ελαφρύ,καθάριζε το πρόσωπό μου,αλλά δεν ήταν καλό για ντεμακιγιάζ.Δεν θα το επιλέξω ξανά.
4)Bioderma,micellaire.Όπως βλέπετε δεν έχω αγοράσει αυτό το προϊόν σε μεγάλη συσκευασία,γιατί κάθε φορά που άκουγα πολύ καλά σχόλια,ένοιωθα πως κάτι δεν πήγαινε καλά.Δεν μου άρεσε,δεν μου ταίριαξε και δεν θα το επιλέξω ξανά.Ούτε καθάριζε το πρόσωπο μου,ούτε ντεμακιγιάζ έκανε.Όπως είναι το νερό της βρύσης είναι και αυτό.Σε σας μπορεί να ταιριάζει ή να είναι και το αγαπημένο σας.
5)Essence,maximum definition volume maskara.Η τρίτη συσκευασία που τελειώνω.Είναι μια απο τις αγαπημένες μου μάσκαρα,για καθημερινό μακιγιάζ.Έχει πλαστικό βουρτσάκι που ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες και τους δίνει μήκος,όχι όμως και αρκετό όγκο.Θα την επιλέξω ξανά..΄.όταν τελειώσω και κάποιες απο τις 8 που περιμένουν!
6)Rimmel,lasting finish,πούδρα.Τώρα μπορώ να σας μιλήσω άνετα για τη Rimmel! Πολύ καλό προϊόν,με ωραία υφή.Αρκετά καλυπτικό,όπως υπόσχεται και μόνο του,αλλά και με ολοκληρωμένο μακιγιάζ.Λογική τιμή,αλλά αν το φοράτε σε καθημερινή βάση,θα τελειώσει πολύ γρήγορα.Αυτό είναι και το αρνητικό που βρίσκω και δεν θα το επιλέξω ξανά.Θα επιλέξω σίγουρα τη Stay Matte.
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με βιβλία και συνταγές μαγειρικής στο άλλο μου Blog και πλησιάζει και ο καιρός που θα επιστρέψουμε στα μακιγιάζ.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

 ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

  1. Δεν δίνει δραματικό αποτέλεσμα,αλλά για ένα πρωινό καθημερινό μακιγιάζ είναι πολύ καλή.Την χρησιμοποιούσα στη δουλειά και με δυο στρώσεις ήμουν αρκετά ευχαριστημένη.Είναι απο τις καλές μάσκαρα της Essence!Φιλάκια!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *