Νέα αγαπημένα απο Golden Rose!

Γεια σας!Σήμερα θα σας μιλήσω για μια εταιρία καλλυντικών που αγάπησα τα τελευταία χρόνια,την Golden Rose.Μέχρι και πριν λίγες μέρες μου άρεσαν αρκετά τα κραγιόν της,αλλά αυτή τη φορά δοκίμασα μολύβια ματιών και χειλιών,σκιές ματιών αλλά και πινέλα μακιγιάζ.Τα οποία μου άρεσαν εξίσου με τα κραγιόν.Τα προϊόντα αυτά έχουν πολύ καλές τιμές,αλλά και απίστευτη ποιότητα.
Απο το κατάστημα που επισκέφτηκα επέλεξα ένα κραγιόν απο τη σειρά Velvet matte,το 29,σε σκούρο μοβ-καφέ χρώμα,το οποίο είναι απίστευτα σταθερό και απο την ίδια σειρά εχω άλλες 12 αποχρώσεις,ένα κραγιόν απο τη σειρά Matte  lipstick crayon ,το 19,είναι απο τα πιο καινούργια προϊόντα και με βολεύει πάρα πολύ στην εφαρμογή,μου αρέσει η υφή του και είναι και αυτό πάρα πολύ σταθερό.
 Για τα χείλη επίσης,επέλεξα δυο μολύβια,το 529,ένα ανοιχτό μπεζ και το 520, σε μια μπορντό απόχρωση,δεν τα έχω δοκιμάσει πολλές φορές,αλλά έχουν πολύ ωραία υφή.Είναι μαλακά και απλώνονται  πολύ εύκολα και ομοιόμορφα στα χείλη,επίσης έχουν και αρκετά καλή διάρκεια.

 Για τα μάτια επέλεξα μια σκιά σε μορφή μολυβιού,στην απόχρωση 301,η οποία είναι ένα γυαλιστερό άσπρο και θέλω να το χρησιμοποιήσω για βάση σε άλλες σκιές και δυο σκιές ακόμα απο τη σειρά Matte,στην απόχρωση 202,η οποία είναι μπεζ και στην απόχρωση 210,η οποία είναι καφέ.Όταν τις δοκίμασα δεν περίμενα οτι θα έχουν τόσο έντονη απόδοση και μπορώ να τις κάνω όσο πιο έντονες ή πιο απαλές θέλω.Έχουν αρκετά  καλή διάρκεια και χωρίς primer.σας τις προτείνω σίγουρα και με μεγάλη αγωνία περιμένω να αγοράσω και τις νέες παλέτες που έφεραν,στο τέλος του καλοκαιριού.

Για το τέλος άφησα τα πινέλα.Επέλεξα τέσσερα,το highlighter brush,το shader brush,το round face brush και το perfect contour brush.Μόλις τα πήρα τα έπλυνα και δεν έχασαν ούτε μια τρίχα.Είναι αρκετά μαλακά και για την τιμή τους έχουν απίστευτη ποιότητα.Σας προτείνω να δοκιμάσετε το πινέλο για τα κοψίματα,το perfect contour brush,που είναι πολύ εύκολο στη χρήση του και λόγο του σχήματος του τοποθετείτε κατευθείαν στην σωστή θέση για τα κοψίματα.

 Ελπίζω να σας αρέσει και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ,αλλά και με άλλες προτάσεις για προϊόντα!Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *