Makeup haul!

Γεια σας!Το Tzotzo’s World βρέθηκε μετά απο καιρό στην επαγγελματική έκθεση ομορφιάς!Επέλεξα αρκετά προϊόντα μακιγιάζ,απο τα οποία μερικά θα χρησιμοποιήσω στην καθημερινότητα μου και τα υπόλοιπα στις φωτογραφίσεις τις οποίες κάνω.Στο άρθρο αυτό θα σας τα δείξω και θα σας πω τους λόγους που τα επέλεξα.Στην έκθεση που γίνεται και επισκέπτομαι,πάντα ετοιμάζω μια λίστα με προϊόντα που θέλω να αγοράσω,ώστε να μην χάνω πολλά χρήματα και οι επιλογές μου  να είναι οι σωστές.Φυσικά,ξεκινάμε και τα μακιγιάζ,οπότε αρκετά απο αυτά θα τα δείτε και σε εφαρμογές.
 Επέλεξα μερικά νέα προϊόντα (για μένα),ώστε να τα δοκιμάσω και να σας μιλήσω αναλυτικά για αυτά σε επόμενα άρθρα.Είχα ακούσει αρκετά για την κάθε μια εταιρία και έτσι αποφάσισα να διαλέξω κάτι απο αυτές.Οι εταιρίες είναι η MUA και η beauty uk.Απο την πρώτη διάλεξα μια παλέτα σκιών,την undressed και ένα μπρόνζερ,απο τη σειρά pixel glow,το terracotta glow.Απο την δεύτερη δυο ρουζ,το ένα απο την κλασσική σειρά και είναι το no 3 upper east side και απο την σειρά baked,το  no 3 halo.
Τον τελευταίο καιρό,αποφάσισα να οργανώσω καλύτερα το επαγγελματικό μου βαλιτσάκι και να βάλω μέσα πιο πολλές παλέτες.Με αυτή τη σκέψη επέλεξα μια μεγάλη παλέτα απο την Inglot,την οποία μπορώ να φτιάξω με όποιες αποχρώσεις μου χρειάζονται.Μαζί με την παλέτα πήρα τις αποχρώσεις 301, 307 και 461.Επιπλέον,απο την Pierre Rene,επέλεξα άλλη μια παλέτα,με 10 θέσεις για σκιές και θα τοποθετήσω μέσα μερικές αποχρώσεις του μοβ και του ροζ,τέτοιες σκιές είναι η 90,η 101 και η 114.(Κάπου στη φωτογραφία βλέπετε και ένα κραγιόν Golden Rose!Είναι το μαύρο και θα το χρησιμοποιήσω σε κάποιο μακιγιάζ!)

 Μια σίγουρη αγορά κάθε φορά που πάω στην έκθεση είναι απο την Peggy Sage.Αυτή τη φορά επέλεξα δυο μολύβια,ένα ματιών και ένα χειλιών,το mauve και το brique,αντίστοιχα.Ένα ρουζ που μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφικής και λυπάμαι να το χαλάσω και είναι το plume chic.Ένα σφουγγαράκι και δυο κραγιόν.Το ένα κραγιόν είναι το 058,grenat και το 501,nude mat,το οποίο είναι ένα απο τα πιο υπέροχα nude-απαλά χρώματα που έχω βρει  μέχρι τώρα και σίγουρα θα το δείτε σε μακιγιάζ!Επιπλέον,απο την W7 επέλεξα μια παλέτα σκιών,την smokin’ και ένα primer,το camera ready.Τα δυο αυτά προϊόντα τα επέλεξα για πιο καθημερινά μακιγιάζ.

Στην έκθεση επίσης,είδα μια νέα εταιρία,την Collection professional και απο αυτή διάλεξα να δοκιμάσω ένα primer.Πιστεύω πως τα primer είναι πολύ χρήσιμα,για το ιδανικό μακιγιάζ.Δίνουν αντοχή και ομοιόμορφη επιδερμίδα,πριν,αλλά και κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ.

Απο την εταιρία Miss cop,που συνεργάζεται με τα πινέλα Toyoko,επέλεξα δυο μολύβια χειλιών,ένα κόκκινο και ένα σκούρο βυσσινί.
 Για το τέλος σας άφησα τα δυο βερνίκια που επέλεξα αυτή τη φορά και δυο προϊόντα περιποίησης.Τα βερνίκια είναι απο την εταιρία Orly,το up all night και το meet me at mulholland.
Τα προϊόντα περιποίησης είναι απο την εταιρία Beauty Formulas και τα διάλεξα,ώστε να τα δοκιμάσω,αφού και για αυτά είχα ακούσει πολλά.Είναι και τα δυο μάσκες προσώπου.Η μια είναι η cool moist cucumber και η άλλη η soothing and hydrating,moisture mask,σε μια πολύ βολική συσκευασία,επειδή έχει καπάκι,ώστε να μην χρειαστεί να πετάξουμε το υπόλοιπο προϊόν.
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

2 Σχόλια

  1. Λέω και εγώ να ξεκινήσω να φοράω primer γιατί έχω ακούσει πως όντως κάνει την επιδερμίδα πιο ομοιόμορφη και κάνει και το μακιγιάζ να διατηρείται περισσότερο. Έχω βρεις εδώ κάποια primer https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/makigiaz/prosopo/primers/ που νομίζω είναι καλά και θα ήθελα τη βοήθειά σου να διαλέξω, γιατί μου φαίνεσαι η πλέον ειδική επί του θέματος!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *