Summer Makeup haul!

Γεια σας!Είχα καιρό να αγοράσω προϊόντα μακιγιάζ και τώρα με τη δουλειά μου είναι πολύ εύκολο,γιατί έχω τις περισσότερες εταιρίες δίπλα μου.Αυτή τη φορά επέλεξα προϊόντα που είναι καινούργια και θέλω να τα δοκιμάσω,χρήσιμα προϊόντα για τις διακοπές μου και μερικά που τα βάζω στο καθημερινό μου μακιγιάζ και τα λατρεύω.
 Θα ξεκινήσω με τη Maybelline,τη Loreal,την Essie και την Garnier. 

 Σπάνια αγόραζα κάτι απο αυτές τις εταιρίες στο παρελθόν,μέχρι που ξεκίνησα με το blog μου και την δουλειά μου και έτσι αναζήτησα τα προϊόντα τους ώστε να τα δοκιμάσω.Φυσικά μέσα στο χρόνο έχω κάνει και άλλες αγορές απο αυτές τις εταιρίες.Αυτή τη φορά επέλεξα,την παλέτα  TheBlushedNude,με τα κατάλληλα χρώματα για το καλοκαιρινό μακιγιάζ,το Master primer,για λάμψη,δυο κραγιόν απο τη σειρά bold σε νέες αποχρώσεις,το 892 (θα το δείτε σύντομα σε μακιγιάζ) και το 893.Απο τη Loreal επέλεξα ένα ρουζ,στην απόχρωση 145 και ένα μολύβι χειλιών,το 109 σε μπλε απόχρωση (θα το δείτε σύντομα σε μακιγιάζ).Απο την Essie πρόλαβα την θεραπεία με λίγο χρώμα,το 02 tinted love.Οι θεραπείες και οι βάσεις μου έχουν κάνει την καλύτερη εντύπωση!Τέλος,επέλεξα την ΒΒ Cream της Garnier,για να την έχω μαζί μου στις διακοπές,για πιο ελαφρύ μακιγιάζ.

 Φυσικά δεν θα άφηνα εξω απο αυτό το haul κάποιο προϊόν απο την Maxfactor και αυτό είναι ένα bronzer, το 01Golden,το τέλειο bronzer για το καλοκαίρι,με το πιο ομοιόμορφο,λαμπερό αποτέλεσμα,.Απο Rimmel διάλεξα να προσθέσω στη συλλογή μου ένα ακόμα bronzer για το πρόσωπο και το σώμα,σε μια σειρά που ήρθε μόνο για το  καλοκαίρι.

 Επίσης, αφού τελείωσα δυο μάσκαρα,επέλεξα να δοκιμάσω δυο άλλες,την Magna lash,της Radiant,με το πιο μεγάλο βουρτσάκι και με το πιο δυνατό αποτέλεσμα στο βλέμμα και την Twist up the volume,της Bourjois,για περισσότερο μήκος και λιγότερο όγκο.

 Για το τέλος άφησα ένα σετ,με βερνίκι και top coat απο την Sally Hansen.Είναι ένα χρυσό βερνίκι,κατάλληλο για σχέδια,ενώ με το top coat,δεν είχα μείνει ευχαριστημένη αφου το είχα πάρει παλιότερα και μόνο του.

…Και με τη βοήθεια μιας συναδέλφου βρήκα το πιο όμορφο body spray,απο την εταιρία arome nature.Έχει μέσα λάμψεις και ταιριάζει υπέροχα με την μαυρισμένη επιδερμίδα μας τώρα το καλοκαίρι.Αν θέλετε πιο έντονο αποτέλεσμα υπάρχει και σε κρέμα σώματος και αφρόλουτρο.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.Περιμένω τα δικά σας σχόλια.Τα λέμε σύντομα.
Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

9 Σχόλια

  1. Σε ευχαριστώ πολύ! Για την τιμή της έχει πολύ καλή απόδοση! Ελπίζω σύντομα να τη δοκιμάσω σε μακιγιάζ και να σου πω τη γνώμη μου αναλυτικά! Το παραπάνω το παρατήρησα στη δουλειά και στο λέω…σε ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *