Vacation clothes!

Γεια σας!Με αυτό το άρθρο κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα απο την βασική σειρά του Blog.Στο άρθρο αυτό θα δείτε τα ρούχα,τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα πάρω μαζί μου στις διακοπές και πως σκέφτομαι να τα συνδυάσω.Όπως βλέπετε φέτος επέλεξα πολλά άσπρα και μαύρα ρούχα,τα οποία είναι και βασικά κομμάτια σε μια ντουλάπα.
1)Φέτος αγόρασα μια άσπρη καλοκαιρινή τουνικ.Σκέφτομαι να την συνδυάσω με μαύρο ή τζιν σορτσάκι.Δεν μπορώ να το βάλω σαν φόρεμα,γιατί είναι κοντό.
 2)Αφού έχασα και άλλα κιλά,απο το χειμώνα και μέχρι πρόσφατα έχω πάρει αρκετά κορμάκια.Το χειμώνα είναι χρήσιμα κάτω απο άλλα ρούχα,για να δημιουργούν ζέστη και το καλοκαίρι με ένα τζιν ή σορτσάκι ή φούστα,για απλό ντύσιμο ή πιο κομψό.
 3)Κλασσικό αυτό το σύνολο!Άσπρο πουκάμισο,δεμένο στη μέση ή μέσα απο το σορτσάκι ή το τζιν,σε συνδυασμό με ένα μπουστάκι,ώστε να αφήνουμε και κανένα κουμπί ανοιχτό.
 4)Κοντό,μαύρο φόρεμα…Απο το πρωί μέχρι το βράδυ,με άπειρους συνδυασμούς.Και φέτος θα το συνδυάσω με κιμονό.
 5)Πιο απλό ντύσιμο.Οποιαδήποτε μπλούζα ταιριάζει με ένα τζιν ή μαύρο σορτσάκι.Βέβαια με μια πιο καλή μπλούζα θα ταιριάζει πολύ καλά σε μια βραδινή έξοδο.
 6)Αυτό το καλοκαίρι αποφάσισα να κάνω αθλήματα (extreme sports) στις διακοπές μου,για αυτό το λόγο διάλεξα να βάλω στην βαλίτσα μου και αθλητικά ρούχα και παπούτσια.
Φυσικά όλα τα ρούχα τα συνδυάζουμε και με τα κατάλληλα σανδάλια ή πέδιλα ή πλατφόρμες.Επίσης,το καλοκαίρι δεν σας προτείνω πολλά αξεσουάρ,αν και έχω βρει αρκετά λεπτά και κομψά,όπως αυτά που σας έχω βάλει στα σετ με τα ρούχα.Αυτό το καλοκαίρι επίσης επέλεξα να συνδυάσω κάθε σετ με τσάντες ώμου,ώστε να έχουν χώρο για όλα τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχουμε στα ταξίδια μας.εκτός απο καμία βραδινή έξοδο,που θα έχω μαζί μου το απαραίτητο μικρό μαύρο τσαντάκι (ίσως και ένα μονόχρωμο με έντονο χρώμα).
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Σκέφτομαι να αρχίζω να σας δείχνω αυτά τα σετ φορεμένα…βασικά να το προσπαθήσω.Τα λέμε σύντομα.Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *