Vacation makeup bag!

Γεια σας!Σήμερα θα σας δείξω ποια προϊόντα μακιγιάζ θα πάρω μαζί μου στις διακοπές.Φέτος,επειδή αποφάσισα να κάνω extreme sports σίγουρα δεν θα βάφομαι συχνά,για αυτό και έχω επιλέξει μερικά βασικά καλλυντικά.
Για το πρόσωπο: 
1)BB cream,της Garnier στην ανοιχτή απόχρωση .Δεν θέλω να έχω μαζί μου ένα makeup και αποφάσισα μια κρέμα με χρώμα για πιο ήπιο αποτέλεσμα.
2)Rimmel,concealer,στην απόχρωση 010.Πολύ καλή ποσότητα και μαλακή υφή.
3) Rimmel,Stay matte,πούδρα,στην απόχρωση 003.Μια πολύ καλή επιλογή για ταξίδια,με λίγη προσοχή στο καπάκι της.Έχω βάλει μέσα και ένα σφουγγαράκι για πούδρα,όπως βλέπετε στην εικόνα.
4)Rimmel ρουζ,στην απόχρωση 120.Απαλό ρουζ,με εφέ αναζωογόνησης.Έχει λίγη λάμψη,αλλά δεν φαίνεται άσχημα στο πρόσωπο.
5)WetnWild,contouring palette.Εκτός απο όλο το πρόσωπο θα το χρησιμοποιήσω και στα μάτια.Η ανοιχτή απόχρωση είναι υπέροχη για φωτεινότητα,χωρίς να έχει μέσα λάμψεις και η καφέ απόχρωση είναι θερμή,ιδανική για κοψίματα στα ζυγωματικά και λιγότερο για όλο το πρόσωπο.
6)MaxFactor,bronzing powder,στην απόχρωση 01Golden.Επέλεξα να την πάρω μαζί μου στις διακοπές για το βραδινό μου μακιγιάζ.
Για τα μάτια: 

7)Rimmel,Volume shake,μάσκαρα.Ίσως είναι κακή επιλογή για τις διακοπές,γιατί αργεί να στεγνώσει.Θα την χρησιμοποιήσω περισσότερο σε βραδινό μακιγιάζ,γιατί θέλω να την τελειώσω.
8)MaxFactor,2000Calorie.σε καφέ.Κλασικός όγκος,σε καφέ τόνο.Πιο φυσικό αποτέλεσμα,χωρίς να χάνει όμως ο όγκος που δίνει.Πολύ καλή επιλογή για καλοκαίρι,αν και δεν είναι αδιάβροχη.
9)MaxFactor,Shadow pot,στην απόχρωση 30.Μονή σκιά,πολύ καλή επιλογή για πολλούς συνδυασμούς.
10)MD,μονή σκιά σε μπρονζε-καφέ απόχρωση.Μια τέτοια απόχρωση δεν μπορεί να λείπει απο το νεσεσέρ για το καλοκαίρι.Ταιριάζει σε μακιγιάζ απο το πρωί μέχρι το βράδυ και στους περισσότερους τύπους επιδερμίδας.
Για τα χείλη:

 11)Maybelline,color drama,στις αποχρώσεις 610stripped down και 520red-dy or not.Μια nude απόχρωση για όλη την ημέρα και μια πιο κόκκινη για βραδινό μακιγιάζ.Μου αρέσει πολύ η συσκευασία τους και η υφή τους.Έχουν την κλασική διάρκεια ενός ενυδατικού κραγιόν.Τα βάζω σίγουρα με μολύβι χειλιών και λίγη πούδρα.

12)Maybelline,color drama,μολύβια-κραγιόν,στην απόχρωση 630 και 510.Ίσως είναι υπερβολή για το νεσεσέρ μου,επειδή έχω βάλει μέσα και τα παραπάνω προϊόντα.Θεωρώ πως είναι πιο εύκολα στη χρήση τους και είναι λίγο πιο σταθερά.
13)TommyG,διπλό μολύβι,για μάτια και χείλη.στην απόχρωση 13.Μια πλευρά με το κλασικό μαύρο,για τα μάτια και στην άλλη πλευρά ένα φούξια-ροζ, για τα χείλη.Αρκετά σταθερά και τα δυο μολύβια,ίσως λίγο σκληρά,αλλά με εύκολη τοποθέτηση.
Για τα νύχια:
14)Essie 79,Sand tropez.Το πιο τέλειο μπεζ βερνίκι,υπέροχο για να δείχνουν τα νύχια σας περιποιημένα και καθαρά χωρίς κόπο.
και 15) Reveri 325.Το κόλλημα μου για αυτό το καλοκαίρι.Υπέροχο μοβ χρώμα.Διάρκεια και λάμψη όπως ένα κανονικό βερνίκι.
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο τα λέμε σύντομα!Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *