Αγαπημένα καλοκαιριού! (Summer favorite!)

Γεια σας!Τώρα που έχουμε την πρώτη αγαπημένη μου εποχή,το φθινόπωρο,στο άρθρο αυτό θα δούμε τα αγαπημένα μου προϊόντα για το καλοκαίρι που πέρασε,τα οποία χρησιμοποίησα πιο συχνά.Εκτός απο προϊόντα μακιγιάζ θα δούμε και προϊόντα περιποίησης.
Προϊόντα μακιγιάζ:
1)Τα περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ που είχα στο νεσεσέρ των διακοπών μου σίγουρα μπαίνουν στην λίστα με τα αγαπημένα για το καλοκαίρι.Για να δείτε ποια είναι μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο “Vacation makeup Bag”.

2)MaxFactor,Lasting performance,στην απόχρωση 101.Ανοιχτή απόχρωση,αλλά με τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ,έβγαινε η σωστή απόχρωση για το καλοκαίρι.Αρκετά σταθερό για ώρες και χωρίς πούδρα.

3)Golden Rose.κραγιόν απο την κλασική σειρά ματ.Και αυτό το καλοκαίρι ήταν στα αγαπημένα μου.Μπορεί να μην τα είδατε συχνά στα άρθρα μου,αλλά τα φορούσα καθημερινά.
4)MaxFactor,Masterpiece Max,μάσκαρα.Είχα ένα μικρό δείγμα,την δοκίμασα σε ώρα ανάγκης και την λάτρεψα.Στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου,γιατί επιλέγω μάσκαρα με περισσότερο όγκο,μετά απο αρκετές χρήσεις,μπορώ να πω πως είναι πολύ καλή.

5)Loreal,παλέτα με ρουζ,στις πιο πορτοκαλί αποχρώσεις.Την χρησιμοποίησα κανονικά σαν ρουζ,αλλά και για σκιά.Πολύ καλή υφή,αρκετά σταθερές αποχρώσεις και για την τιμή της,μια πολύ καλή επιλογή.

6)Erre Due,silky pencil eye 80.Κλασικό μολύβι σε μπεζ απόχρωση,για πιο ξεκούραστο βλέμμα,απο μια εταιρία που έχει καλή φήμη για τα μολύβια της.
 Προϊόντα περιποίησης:

1)Θα ξεκινήσω με το άρωμα που επέλεξα για το καλοκαίρι.Είναι απο την Escada, το Magnetism.Αν και ελαφρύ,έχει πολύ καλή διάρκεια σε μένα.Δεν είναι πολύ έντονο και θεωρώ πως είναι κατάλληλο για αυτή την εποχή.
2)Το αντηλιακό προσώπου που επέλεξα φέτος είναι απο την Vichy.Δεν αφήνει λιπαρότητα,απορροφάται εύκολα και γρήγορα απο την επιδερμίδα και έχει πολύ ωραία απαλή υφη και μυρωδιά.
3)Donna Valente.aftersun,aloe gel.Είναι τζελ για μετά την έκθεση μας στον ήλιο.Το έβαλα στο ψυγείο,για μεγαλύτερη δροσιά.Η μυρωδιά του δεν μου άρεσε,αλλά η υφή του ήταν πολύ απαλή.

4)Luxurious,Hydrating antioxidant mist.Είναι ένα “νερό”,αναζωογόνησης απο την ζέστη και αναφέρει πως έχει μέσα υαλουρονικό οξύ.Είναι για πρόσωπο και σώμα και με έσωσε με την πολύ ζέστη,όταν ήμουν στον δρόμο ή ακόμα και στο σπίτι.Δοκίμασα να το βάλω και στο ψυγείο και ήταν ακόμα καλύτερο.Στα θετικά του,η μεγάλη ποσότητα

5)TommyG,body splash,baby dreams.Όπως και πέρυσι,έτσι και φέτος επέλεξα ένα body splash,για να το φοράω,όταν θέλω κάτι πιο ελαφρύ,απο ένα άρωμα.Σίγουρα θα επιλέξω και το χειμερινό μου,σε λίγες μέρες.
και 6)για το τέλος άφησα ένα αρκετά κλασσικό προϊόν.Liposan,hydro care,με spf15.Ενυδατικό προϊόν για τα χείλη,μαζί με δείκτη προστασίας για τον ήλιο.Απαραίτητος συνδυασμός για το καλοκαίρι.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Γεια σας!

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *