MaxFactor haul!

Γεια σας!Μετά απο καιρό σκέφτηκα να σας ανεβάσω ένα άρθρο με προϊόντα που έχω επιλέξει να προσθέσω στη συλλογή μου απο τη ΜaxFactor.Δεν τα έχω πάρει όλα μαζί και μερικά ήδη τα έχω δοκιμάσει σε μακιγιάζ ή τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα στη δουλειά μου.Σύντομα θα τα δείτε και σε “one brand makeup tutorial”,δηλαδή ολοκληρωμένο μακιγιάζ.
 Θα ξεκινήσω με τα προϊόντα που είναι για το πρόσωπο.Σίγουρα θα διάλεγα να πάρω το Eye Luminizer στην απόχρωση fair/light,το concealer με την μεγαλύτερη ποσότητα.Δίνει πολύ ωραία λάμψη στο βλέμμα και κάλυψη που χτίζεται.Διάλεξα (για ακόμα μια φορά) το Bronzer,στην απόχρωση 01 Golden και το ρουζ,Creme puff blush στην απόχρωση 010nude  mauve,για φυσικό και ήπιο αποτέλεσμα.

 Για τα μάτια,επέλεξα την πιο καινούργια μάσκαρα 2000 curl addict σε καφέ,με χοντρό βουρτσάκι που έχει καμπύλη,για αρκετό όγκο και γύρισμα.Σπάνια χρησιμοποιώ προϊόντα για τα φρύδια,αν και αυτή τη φορά αποφάσισα να δοκιμάσω ένα προϊόν,ώστε να μένουν στην σωστή θέση,αυτό είναι το Natural Brow Styler,σχετικά νέο προϊόν στην εταιρία,αλλά όχι και τόσο αγαπημένο όσο άλλα

.Επίσης,για τα μάτια διάλεξα ,μια μονή σκιά,στην απόχρωση 30turquoise fury,υπέροχη για το καλοκαιρινό μου μακιγιάζ,αλλά και για την εσωτερική γωνία του ματιού ώστε να δίνει φως και την καινούργια παλέτα,04orchid nudes,με τις πιο ιδιαίτερες,αλλά και όμορφες αποχρώσεις.Σίγουρα ανήκει στα αγαπημένα.

 Για τα χείλη διάλεξα δυο κραγιόν απο τη σειρά matte,το 10sunkiss και το 35love.Το ένα είναι το πιο όμορφο για το καλοκαίρι και το άλλο το κατάλληλο κόκκινο για το χειμώνα.Αν και matte δεν στεγνώνουν τα χείλη και έχουν αρκετά καλή διάρκεια.Σίγουρα χρειάζονται περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών.

 Για το τέλος σας άφησα κάτι που δεν περίμενα οτι θα είναι τόσο καλό,μέχρι που το δοκίμασα…Και αναφέρομαι στα βερνίκια νυχιών.Επέλεξα να δοκιμάσω ένα απαλό χρώμα,το 29aerial pink,απο τη σειρά Glossfinity.Σίγουρα θέλει δυο στρώσεις,αλλά μόλις στεγνώσει έχει απίστευτα καλή διάρκεια,σας προτείνω να τα δοκιμάσετε κάποια στιγμή και θα περιμένω τα σχόλια σας για αυτά!

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα  λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

5 Σχόλια

  1. Ουπς!Άργησα να δω το σχόλιο σου.Το απλώνουμε πολύ εύκολα,αλλά θελει προσοχή όταν το τοποθετούμε,για να μην γκριζάρει την περιοχή κάτω απο τα μάτια.Χτίζεται εύκολα και έχει καλή ποσότητα,ανάλογα με την τιμή του.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *