Αγαπημένα κραγιόν για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2017-2018!

Γεια σας!Μελετώντας τα στατιστικά στο blog μου παρατήρησα οτι τα αγαπημένα προϊόντα,είτε του μήνα,είτε ξεχωριστά είδη,όπως τα αγαπημένα κραγιόν,αποτελούν σημαντικά άρθρα και τους δείχνετε ενδιαφέρον.
Στο άρθρο αυτό θα μιλήσουμε (ξανά) για κραγιόν.Όσο περνάνε τα χρόνια η μόδα και οι επιλογές αλλάζουν.Για αυτό το λόγο θα σας δείξω ποια κραγιόν φόρεσα και θα συνεχίζω να βάζω στο μακιγιάζ μου και το χειμώνα.

1)Shiseido,στην απόχρωση Murrey.Το πιο γλυκό ροζ που μπορείτε να δοκιμάσετε για το χειμώνα.ϊσως και για όλες τις εποχές του χρόνου.Το πιο εύκολο σε συνδυασμούς με οποιοδήποτε μακιγιάζ,απο το πρωί μέχρι το βράδυ.Σταθερό και με υπέροχη υφή στα χείλη.


2)Smashbox,στην απόχρωση Cognac και απο τη σειρά ματ,στην απόχρωση Warrior Rose.Εδώ και λίγους μήνες ήρθε αυτή η εταιρία στην Ελλάδα,οπότε σίγουρα θα έπαιρνα κάτι να δοκιμάσω.Σίγουρα θα επέλεγα κραγιόν.Αν θέλετε να βρείτε ιδιαίτερες αποχρώσεις του καφέ και ροζ είναι μια καλή επιλογή να επισκεφτείτε την εταιρία αυτή.

3)MaxFactor,Elixir Matte.Στην απόχρωση 35 Love.Ψάχνεις το ιδανικό κόκκινο,που να είναι ματ και ταυτόχρονα ενυδατικό;Η εταιρία αυτή σου δίνει την πιο όμορφη επιλογή.Ταιριάζει με τα περισσότερα μακιγιάζ,αλλά και κάθε τύπο επιδερμίδας.Δεν ξεραίνει τα χείλη και παραμένει σταθερό,χωρίς να φεύγει και να αφήνει άσχημο αποτέλεσμα. (Στη φωτογραφία βλέπετε και ένα καλοκαιρινό απο την ίδια σειρά)

4)Peggy Sage,στην απόχρωση 501 Nude Mat.Στην εταιρία αυτή βρήκα το πιο όμορφο και σωστό απαλό,nude κραγιόν.Αφήνει ένα βελούδινο αποτέλεσμα στα χείλη,χωρίς να τα αφυδατώνει και έχει αρκετά καλή διάρκεια.Ανήκει στην νέα σειρά κραγιόν με ματ αποχρώσεις και μπορείτε να το συνδυάσεται με πάρα πολλά μακιγιάζ απο το πρωί μέχρι το βράδυ.Επίσης απο τη σειρά αυτή έχω και την απόχρωση 502 Framboise mat και 516 Mure mat.

5)Maybelline,απο τη σειρά Bold, στην απόχρωση 892 Midnight blue.Φέτος σε πολλές εταιρίες,αλλά και σε μακιγιάζ του εξωτερικού είδαμε πολλές περίεργες αποχρώσεις κραγιόν,όπως μπλε,πράσινο,γκρι.Στην Ελλάδα εκτός απο τη Radiant με το μαύρο,έφερε και η Maybelline.Θα το έβαζα σίγουρα σε κάποιο βραδινό μακιγιάζ,αλλά χωρίς να έχω έντονα βαμμένα μάτια. (δείτε το εδώ)

6)Golden Rose,απο τη σειρά Liquid matte,στην απόχρωση 10.Συνεχίζουμε με τις ιδιαίτερες αποχρώσεις που υπάρχουν στην αγορά και αυτή τη φορά θα δείτε ένα όμορφο μπεζ-καφέ.Ενώ φαίνεται εύκολη απόχρωση,ώστε να ταιριάζει σε όλους τους τύπους και μακιγιάζ,θέλει προσοχή,γιατί δείχνει χλομό.Αλλά είναι υπέροχο με καφέ περίγραμμα και πιο έντονο μακιγιάζ στα μάτια.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *