No makeup…makeup!

Γεια σας!Σήμερα στο Tzotzo’s World θα δούμε το καθημερινό,φυσικό μακιγιάζ μου.Δεν αποτελεί άρθρο μάθημα,αλλά είναι ένα άρθρο που θα σας δείξω τι προϊόντα χρησιμοποιώ πιο συχνά και με πιο τρόπο,συν μερικά τιπς,ώστε να έχετε δροσερό και φρέσκο αποτέλεσμα και εσείς!
Σε αυτό το μακιγιάζ πρέπει να γνωρίζεται πως πολύ σημαντική είναι η βάση και με μερικά επιπλέον προϊόντα,έχετε το ιδανικό,απλό,εύκολο και φυσικό μακιγιάζ.
Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα είναι:
1)Maybelline,Master primer,40.
2)Radiant,eye shadow base.
3)MaxFactor,Eye luminizer,fair/light.
4) MaxFactor,Facefinity compact foundation,002 ivory.
5)Glamorous blush 12.
6)Peggy Sage,illuminating (χρήση ως σκιά).
7)Bourjois,Twist up,the volume mascara.
8)Erre Due,silky pencil eye 80.
9)Maybelline,color show 630,lip pen.
 και 10)Maybelline,brow precise,fiber filler.

Tιπς!

1)Το Primer είναι απο τα πιο σημαντικά προϊόντα στο μακιγιάζ.Στην Ελλάδα όμως δεν το χρησιμοποιούμε αρκετά.Κλειδώνει την περιποίηση που ήδη έχουμε κάνει στην επιδερμίδα μας,λειαίνει και βοηθά στην μείωση της λιπαρότητας.Μας βοηθά να απλώσουμε καλύτερα τα προϊόντα μακιγιάζ και φυσικά δίνει αντοχή και διάρκεια.Το φοράμε μόνο του ή με την πούδρα μας ή σε ένα πιο ολοκληρωμένο μακιγιάζ.
2)Το δεύτερο πιο σημαντικό προϊόν στο φυσικό μακιγιάζ είναι η μάσκαρα.Δεν χρειαζόμαστε ούτε σκιές,ούτε πολλά άλλα προϊόντα στα μάτια.
3)Τα φρύδια επίσης είναι πολύ σημαντικά.Αν έχετε μεγάλα φρύδια όπως τα δικά μου,μια μάσκαρα φρυδιών είναι μια αρκετά καλή επιλογή.Στην περίπτωση που έχετε λεπτά φρύδια,είναι καλό να τους δώσετε σχήμα,με ένα προϊόν φρυδιών.
και 4)Σίγουρα με επιπλέον προϊόντα το μακιγιάζ αυτό μπορεί να γίνειπιο έντονο ή βραδινό μακιγιάζ.

Τα προϊόντα αυτά αλλάζουν ανάλογα με το τι παραπάνω θέλω να κάνω στο καθημερινό μου μακιγιάζ και σίγουρα μπορείτε να κάνετε το ίδιο.Επιπλέον,αντί για την πούδρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια BB Cream ή ένα makeup,μακράς διάρκειας.
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *