Makeup project pan 2018! Μέρος δεύτερο!

Γεια σας!Πριν ένα μήνα είχαμε ξεκινήσει ένα Project Pan,με προϊόντα μακιγιάζ ( Project pan 2018! ). Στο άρθρο αυτό θα δούμε την πρόοδο που έχω κάνει στα προϊόντα αυτά,αν συνεχίζουν να μου αρέσουν ή δεν μου αρέσουν και αν κάποιο θα τελειώσει και θα έρθει στη θέση του άλλο.
1)Rimmel,παλέτα σκιών 024,Pinkadilly circus. Η πρόοδος σε αυτή την παλέτα είναι πολύ μικρή.Δεν νομίζω να καταφέρω να την τελειώσω.Ελπίζω να την φτάσω σε ένα καλό σημείο.Τα χρώματα που χρησιμοποιώ πιο πολύ είναι το καφέ,το μπεζ-ροζ και το απαλό ροζ.

2)MaxFactor, makeup Lasting Performance 101. Το χρησιμοποιώ στο καθημερινό μου μακιγιάζ και έχω κάνει πολύ καλή πρόοδο,ώστε να τελειώσει.Παρατήρησα πως με λιγότερη πούδρα έχει πολύ καλό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα μου,αλλά επιμένω πως ένα άλλο makeup της ιδίας εταιρίας λειτουργεί καλύτερα σε μένα.

3)Lovie,Blusher Silky No104. Συνεχίζει να μην μου αρέσει η ένταση που έχει,αλλά όσες φορές το έχω τοποθετήσει στο μακιγιάζ μου μου έχουν κάνει κομπλιμέντα ή με έχουν ρωτήσει πιο είναι.Έχω κάνει πολύ καλή πρόοδο και σε αυτό.Δεν μπορώ να το τελειώσω γρήγορα,αλλά προχωράει πολύ καλά.

 4)Golden Rose,Lipstick Matte 02. Δεν έχω κάτι να προσθέσω για αυτό το κραγιόν.Το λατρεύω! Έχω μια δεύτερη συσκευασία στην ίδια απόχρωση.Δεν έχω κάνει καλή πρόοδο,γιατί δεν το τοποθετώ συχνά στο μακιγιάζ μου,ελπίζω τους επόμενους μήνες να πάει καλύτερα.
 5)MaxFactor,Elixir Lipstick,simply nude 725. Δεν το χρησιμοποιώ μόνο του,αν και το δοκίμασα.Είναι αρκετά σταθερό με ένα μολύβι απο κάτω.Όπως σας είπα και στο προηγούμενο άρθρο,το χρησιμοποιώ για να αλλάζω τονικότητα σε πιο σκούρα κραγιόν.Ούτε σε αυτό έχω κάνει καλή πρόοδο,αν και το φοράω κάθε μέρα.

 6)Oriflame.Μονή σκιά σε μπεζ απόχρωση. Και μετά απο ένα μήνα άλλαξα γνώμη για αυτή τη σκιά.Μόνη της είναι υπέροχη.Την τοποθετώ πριν βάλω μάσκαρα και μολύβι,ώστε να μην είναι άδειο το πάνω βλέφαρο.Σίγουρα τη βοήθησε αρκετά και μια βάση ματιών.Επιμένω πως με άλλες σκιές δεν λειτουργεί όπως θα ήταν το σωστό.

 7)Η&Μ.Powder,Ivory mist 11. Σε λίγες μέρες τελειώνει.Μου έσπασε κιόλας,οπότε την θέση της θα πάρει μια άλλη πούδρα.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα,σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας! 
Γεια σας!  

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

 

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *