Autumn Makeup Haul!

Γεια σας! Σήμερα θα σας δείξω τις αγορές που έκανα για το φθινόπωρο.Διάλεξα προϊόντα που θέλω να δοκιμάσω απο μια εταιρία που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα και παλιά προϊόντα που έχω ακούσει καλές κριτικές ή έχω ήδη κάποια σε άλλες αποχρώσεις.
Τα προϊόντα που επέλεξα είναι…
Απο τη NYX,
NYX Autumn Haul!

1)NYX,matte lipstick,στην απόχρωση Moonwalk.Μόλις είδα τη συσκευασία ήθελα να τα πάρω όλα.Αφού δοκίμασα μερικές αποχρώσεις,διάλεξα ένα ιδιαίτερο καφέ-μοβ χρώμα.Υπέροχο για το φθινόπωρο και το χειμώνα.

2)NYX,απο τα μολύβια χειλιών επέλεξα το Lavender and Lace και το Doom,σε ψυχρό ροζ και σκούρο καφέ-μοβ αντίστοιχα.
3)ΝYX,Epic black,mousse liner.Χρειαζόμουν ένα eyeliner και διάλεξα απο την εταιρία αυτή,ώστε να το δοκιμάσω,Μου έκανε εντύπωση που γράφει στη συσκευασία mousse liner.Είμαι περίεργη να δω την υφή του και πως λειτουργεί στην χρήση του και τη διάρκεια του.
4)NYX,3 Steps to sculpt,Fair/clair.Σίγουρα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι για το πρόσωπο,οπότε επέλεξα ένα σετ για bronzer και highlighter.
Απο την ΜAC,
1)MAC,Pigment,στην απόχρωση Copper Sparkle.Στην μίνι συσκευασία,την οποία βρίσκω πολύ καλή επιλογή,αν θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι ή αν το θέλουμε για λίγες εφαρμογές.
2)ΜΑC,Matte Lipstick,στην απόχρωση Diva.Μια απόχρωση που ήθελα αρκετό καιρό να δοκιμάσω και αυτό στη μίνι συσκευασία.
Απο την Revolution,
1)Makeup Revolution London,SophX,24 eyeshadow palette.Είδα αρκετές κριτικές για αυτή την παλέτα,που οι περισσότερες ήταν καλές.Θα ετοιμάσω ένα μακιγιάζ ώστε να την χρησιμοποιήσω πρώτη φορά και μετά να δω αν ταιριάζει στο καθημερινό μου μακιγιάζ!
Και τέλος απο τη Seventeen και τη Radiant,

1)Seventeen,μολύβι χειλιών,στην απόχρωση 08,Cranberry.
2)Seventeen,X-Traordinaire,μάσκαρα,σε μαύρο χρώμα.Ήθελα αρκετό καιρό να την δοκιμάσω και επιτέλους την πήρα.

3)Radiant,μολύβι χειλιών,στην απόχρωση 17,Toffee.

4)Radiant,Matt lasting lip color,στην απόχρωση 60.Σε nude απόχρωση,ώστε να το εφαρμόζω στο μακιγιάζ μου απο το πρωί μέχρι το βράδυ.Μπορεί να μην φοράω κραγιόν σε τέτοια μορφή,αλλά μου άρεσε η απόχρωση του και το επέλεξα.
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *