Liposan!New Lip Crayon!

Γεια σας!Άλλο ένα άρθρο “μικροσκόπιο” με προϊόν περιποίησης είναι εδώ!
Όπως και στο προηγούμενο άρθρο (δείτε εδώ!) παρουσιάσαμε τα αρνητικά και τα θετικά σε δυο προϊόντα απο μια εταιρία,έτσι και εδώ θα μιλήσουμε για τα νέα lip Crayon απο την Liposan.
Αρχικά τα έχω αγοράσει όλα γιατί μου τράβηξε το ενδιαφέρον η συσκευασία τους.Δεν είναι σαν τα κλασσικά.ενυδατικά στικ που γνωρίζουμε.Έχουν έντονα χρώματα και μοιάζουν περισσότερο με καλλυντικά παρά με προϊόντα περιποίησης.
Οι αποχρώσεις είναι οι Poppy Red,Hot Pink,Coral,Black Cherry και Bare Nude.
Αφήνουν στα χείλη περισσότερο χρώμα,αλλά δεν έχουν αλλάξει κάτι στην ενυδατική τους δράση.Είναι μια εύκολη και οικονομική επιλογή για ταξίδια,για ανανέωση στα χείλη κατά τη διάρκεια της ημέρας και για καθημερινή χρήση,αν δεν θέλουμε να φορτώνουμε την επιδερμίδα μας με πολλά προϊόντα.Το μόνο αρνητικό στοιχείο είναι πως δεν έχουν καλή αντοχή και διάρκεια.Αν όμως χρησιμοποιήσετε κάποιο περίγραμμα χειλιών τότε γίνονται πιο σταθερά.
Δεν θέλω να τα τοποθετήσω στην κατηγορία του μακιγιάζ όμως,οπότε ως ενυδατικά προϊόντα για τα χείλη είναι πάρα πολύ καλά!
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *