Γεια σας!Στο άρθρο αυτό θα δούμε τι επέλεξα να προσθέσω στη συλλογή μου απο την εταιρία NYX.Μου άρεσε πάρα πολύ το μολύβι και το κραγιόν,τα οποία είχα πάρει στο παρελθόν και αποφάσισα να δοκιμάσω και μερικά ακόμα προϊόντα.Φυσικά διάλεξα ξανά δυο μολύβια χειλιών και δυο κραγιόν.Επιπλέον,τρεις σκιές ματιών,ένα pigment και ένα ενυδατικό primer.Για το primer θα μιλήσουμε αναλυτικότερα στο μέλλον και τα υπόλοιπα προϊόντα θα τα δείτε σίγουρα σε μακιγιάζ.
1)NYX,Hydratouch Primer.Το επέλεξα γιατί θέλω να δοκιμάσω μερικά primer και σύντομα θα δείτε τη γνώμη μου αναλυτικά  σε ένα άρθρο.
2)NYX,Lip Liner,SPL801 Auburn.
3)NYX,Lip Liner,SPL817 Hot Red.Επέλεξα δυο μολύβια χειλιών,γιατί μου άρεσε ήδη το ένα που είχα και ήθελα να προσθέσω στη συλλογή και κάποια σε αποχρώσεις του κόκκινου.
4)NYX,Matte Lipstick,Munchies
5)NYX,Matte Lipstick,Girl,Bye..Επέλεξα ένα κόκκινο και ένα nude κραγιόν.Ειδικά τα κόκκινα (μολύβια και κραγιόν) τα επέλεξα για να δω πόσο σταθερά είναι και αν θα μου αρέσουν και αυτά όσο τα nude.
 Και για το τέλος άφησα τα προϊόντα ματιών.
6)NYX,Foil Play,Cream Pigment,Red Armor.Το επέλεξα γιατί θέλω να το δοκιμάσω και να το συγκρίνω με αυτά που έχει η Mac.Έχω μερικά απο κει,αλλά της Nyx είναι πιο οικονομικά και αν ταιριάζουν στα μακιγιάζ που κάνω και είναι εύκολα στην τοποθέτηση τους και σταθερά θα σας τα προτείνω.Σύντομα θα το δούμε σε μακιγιάζ!
7)NYX,Eyeshadow,Dolce.
8)NYX,Eyeshadow,Dance The Tides.
9)NYX,eyeshadow,Birthday Suit.Επέλεξα τρεις μονές σκιές σε βασικά χρώματα (αρχικά),ώστε να τις δοκιμάσω και αργότερα να επιλέξω κι άλλα χρώματα.Διάλεξα μια χρυσή,μια καφέ και μια άσπρη-μοβ,που μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σαν βάση.
 Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με ένα άρθρο “μικροσκόπιο”.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας! 

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

2 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *