Kiko Haul!

Γεια σας!Πριν λίγες μέρες παρέλαβα μερικά προϊόντα που ήθελα απο την Kiko!Είναι μια εταιρία που βρίσκεται στην Ιταλία,αλλά στην Ελλάδα μπορούμε να τα παραγγείλουμε μέσα απο την σελίδα τους ( KIKO SITE ). Επέλεξα ιδιαίτερα χρώματα για τα μάτια,κραγιόν στην κλασική σειρά,αλλά και Balm,δυο gloss σε μορφή μολυβιού,ένα μολύβι χειλιών και δυο προϊόντα απο την σειρά των Χριστουγέννων,τα οποία ήθελα πάρα πολύ και τα πρόλαβα!
Τα προϊόντα θα τα δείτε σίγουρα σε μακιγιάζ…Αν και ήδη είχα χρησιμοποιήσει ένα κραγιόν και ένα μολύβι χειλιών που μου είχαν κάνει δώρο παλιότερα και μπορείτε να τα βρείτε στο μακιγιάζ που έκανα για το φθινόπωρο .
Ας δούμε τι επέλεξα!

1)KIKO,Smart Eyeshadow,14.Σε κόκκινο χρώμα,για ιδιαίτερα μακιγιάζ.ΚΙΚΟ,Smart Eyeshadow,25.Σε κίτρινο χρώμα,χρήσιμη ως βάση για μερικά μακιγιάζ.

2)ΚΙΚΟ,Velvet Passion,Matte Lipstick,318 και KIKO,Velvet Passion,Matte Lipstick,329 και τα δυο σε αποχρώσεις του κόκκινου,για να τα δοκιμάσω και να τα προσθέσω και αυτά στα αγαπημένα μου αν όντος μου ταιριάξουν,όπως το nude που έχω.

3)KIKO,Coloured Balm,06 Blackberry.Απαλό προϊόν για τα χείλη,στην κατηγορία με τα ενυδατικά προϊόντα και με λίγο χρώμα.

4)ΚΙΚΟ,Pencil,Lip Gloss,04 και KIKO,Pencil,Lip Gloss,05.Τα δυο αυτά προϊόντα τα επέλεξα γιατί μου έκαναν εντύπωση.Πως γίνεται να είναι Gloss και να είναι σε μορφή μολυβιού; Θέλω να τα δοκιμάσω σύντομα!

5)ΚΙΚΟ,Everlasting Colour,404.Άλλο ένα μολύβι χειλιών σε Nude απόχρωση.Ήθελα και ένα κόκκινο,αλλά είχε τελειώσει.Θα το παραγγείλω την επόμενη φορά.
6)Άφησα για το τέλος τα προϊόντα που έβγαλαν για τα Χριστούγεννα,γιατί πλέον θα είναι δύσκολο να τα βρείτε,αλλά αξίζει να δείτε πόσο όμορφα είναι και ίσως και οι επόμενες εποχιακές σειρές να είναι το ίδιο όμορφες.Διάλεξα ένα Highlighter,στην απόχρωση 02,Paint It Gold και μια σκιά ματιών, στην απόχρωση 04,All Of Blue.Και τα δυο σε υπέροχη συσκευασία και με ανάγλυφο μοτίβο στην υφή τους.Μπήκαν στα αγαπημένα πριν ακόμα τα χρησιμοποιήσω.
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
Επιπλέον μπορείτε να με βρείτε στο νέο μου site/επίσημη σελίδα !
 
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *