Τop 5 του χειμώνα!

Γεια σας!Στο άρθρο αυτό θα δούμε τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ για το χειμώνα.Είναι προϊόντα που χρησιμοποιούσα καθημερινά,μου ταίριαζαν και μου άρεσαν.Μερικά τα χρησιμοποιώ ακόμα,αν και στα αγαπημένα για την άνοιξη θα δούμε άλλα προϊόντα!
Αρχικά διάλεξα ένα Primer και ένα ρουζ απο τα προϊόντα για το πρόσωπο,ένα μολύβι χειλιών,ένα κραγιόν και τέλος μια παλέτα με σκιές.

1)Το Primer είναι απο την ΝYX.Το Hydratouch Primer,είναι μια βάση κατάλληλη για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες.Είναι σε μορφή κρεμο-τζελ,αρκετά απαλό και δροσερό.Δίνει αντοχή στο μακιγιάζ και ταυτόχρονα κρατά τη σωστή ενυδάτωση στην επιδερμίδα μου.Το χρησιμοποιώ στο καθημερινό μου μακιγιάζ,γιατί απο τα Χριστούγεννα και μετά έχω τρομερή αφυδάτωση.Σας το προτείνω αν έχετε τον τύπο δέρματος που χρειάζεται κάτι τέτοιο.

2)Korres, Zea Mays Blush,45 Coral.Το χρησιμοποιώ απο το Δεκέμβρη μέχρι σήμερα.Είναι απο τα αγαπημένα μου,γιατί είναι αρκετά σταθερό και σε μια αρκετά εύκολη απόχρωση που ταιριάζει με τα περισσότερα μακιγιάζ.Αυτό που με ενοχλεί είναι πως θέλει μικρή ποσότητα,με ελαφρύ πέρασμα στα ζυγωματικά,γιατί είναι αρκετά έντονο.Το χρησιμοποιώ και σαν σκιά μερικές φορές.
3)Givenchy,Lip Liner,07 Framboise Velours.Το είδα σε μια απλή βόλτα μου και το πήρα κατευθείαν.Αρχικά είναι υπέροχο χρώμα και αυτό μου άρεσε περισσότερο.Αφού το δοκίμασα παρατήρησα οτι είναι αρκετά εύκολο στην τοποθέτηση του είτε σαν περίγραμμα είτε σαν κραγιόν και έχει πολύ καλή διάρκεια.Σας το προτείνω σίγουρα,όπως και άλλες αποχρώσεις.

4)Mac,Matte,Please Me.Το λατρεύω αυτό το κραγιόν!Κλασσικό nude,σε μπεζ-ροζ.Ταιριάζει με τα περισσότερα μακιγιάζ απο το πρωί έως το βράδυ.Σε ματ αποτέλεσμα και αρκετά σταθερό.

5)και τέλος,W7,Smoky Shades,Eye Colour Palette,In the Night.Υπέροχη παλέτα,με ωραίες αποχρώσεις κατάλληλη για τα χειμερινά μακιγιάζ μου.Έχει αποχρώσεις για πιο απλά καθημερινά μακιγιάζ,αλλά και για βραδινά.Με ωραία υφή και καλή διάρκεια.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με άρθρο μάθημα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!
CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *