Femme Fatale shop…Haul!

Γεια σας!Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικά προϊόντα που επέλεξα για να ανανεώσω τη συλλογή με τα καλλυντικά μου.Τόσο καιρό έκανα μια μικρή έρευνα για νέα προϊόντα,ώστε να τα επιλέξω και να σας παρουσιάζω κάθε φορά και κάτι καινούργιο,γιατί το blog μου άρχισε να γίνεται μονότονο και βαρετό.Για το λόγο αυτό επισκέφτηκα πρόσφατα το κατάστημα Femme Fatale στον Πειραιά και απο κει επέλεξα μερικά προϊόντα που είχα σημειώσει στη λίστα μου.Στο κατάστημα μίλησα με το προσωπικό,ενημερώθηκα για τις εταιρίες που συνεργάζονται και πριν λίγες μέρες με κάλεσαν για ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο.

Μερικά προϊόντα τα έχω χρησιμοποιήσει ήδη στα μακιγιάζ που έχω κάνει τις τελευταίες μέρες και θα σας γράψω σύντομα και τη γνώμη μου για αυτά αναλυτικά.
Ας δούμε τι επέλεξα…
1)Golden Rose,Liquid Glow Illuminator,Tinted Primer & Highlight,Starlight.Μπήκε αμέσως στα αγαπημένα,αν και δεν ταιριάζει σε όλα τα μακιγιάζ.Το έχω χρησιμοποιήσει ήδη,είτε σαν βάση είτε σαν Highlighter και είναι απίστευτο!

2)Golden Rose,Terracotta,Stardust,102.Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα,αλλά την ήθελα αρκετό καιρό αυτή την απόχρωση.
3)Golden Rose,Velvet Matte Lipstick.Είναι απο τα αγαπημένα μου κραγιόν,οπότε αποφάσισα να προσθέσω άλλες δυο αποχρώσεις στη συλλογή μου.Την απόχρωση 20 και 22.

4)Golden Rose,Matte Lipstick Crayon.Ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τα κραγιόν και είναι και αυτά απο τα αγαπημένα μου.Οι αποχρώσεις που επέλεξα είναι η 02 και η 06.

5)Wet n Wild,Photofocus,Foundation,Nude Ivory.Αν και το έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές,δεν μου αρκούν για να γράψω αναλυτικά τη γνώμη μου.Θα του δώσω λίγο χρόνο ακόμα.

6)Wet n Wild,Photofocus,Concealer,Light Ivory.Ανήκει στην ίδια σειρά με το Foundation και μου αρέσει πολύ η υφή,η απόχρωση και η διάρκειά του.

7)Wet n Wild,Megaglo,Highlighting Powder,Precious Petals και 8)Wet n Wild,Coloricon,Bronzer,Palm Beach Ready.Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα σε κάποιο μακιγιάζ.Σίγουρα όμως θα τα έχω μαζί μου στις καλοκαιρινές διακοπές.

Για το τέλος σας άφησα τρια πινέλα που διάλεξα,ώστε να αλλάξω μερικά απο αυτά που χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια.Το πρώτο σετ είναι  απο την εταιρία Real Techniques,By Sam & Nic.χρήσιμα για τις σκιές ματιών και το δεύτερο μονό πινέλο είναι  για το concealer,αν και το επέλεξα για το highlighter.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!
CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *