Αγαπημένα απο το καλοκαίρι!

 Γεια σας!Στο άρθρο αυτό θα δούμε τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα το καλοκαίρι...μέχρι και σήμερα!Μερικά απο αυτά μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στο μακιγιάζ μας και το χειμώνα,αλλά το καλοκαίρι τα χρησιμοποίησα περισσότερο και τα είχα μαζί μου και στις διακοπές.

Για το πρόσωπο ξεχώρισα:
1)Revolution,Luxury Powder,Banana.Το καλοκαίρι ταίριαξε περισσότερο στην επιδερμίδα μου λόγο του μαυρίσματος απο τον ήλιο.Είναι μια υπέροχη πούδρα,με ελαφριά υφή,η οποία έδωσε στο μακιγιάζ μου μια αρκετά καλή διάρκεια και τόνισε περισσότερο το μαύρισμα μου.Σε κάθε μακιγιάζ μου χρειαζόταν πολύ μικρή ποσότητα για όλο το πρόσωπο και την τοποθετούσα περισσότερο με πινέλο και πιο σπάνια με σφουγγαράκι.
2)Elixir,Contour Effects Palette,837.Η κατάλληλη παλέτα για τις φωτοσκιάσεις και το μπρονζε αποτέλεσμα που θέλουμε το καλοκαίρι.Πολύ ωραία υφή και εύκολη στη χρήση.Την χρησιμοποίησα και σε μακιγιάζ στα μάτια,για κάτι απλό,εύκολο και γρήγορο.

 Για το μακιγιάζ στα μάτια επέλεξα:

1)Smashbox,Cover Shot:Ablaze Eye Palette.Μια παλέτα με σκιές για τα μάτια,την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το χειμώνα.Έχει μέσα ένα σκούρο καφέ για έντονο μακιγιάζ,όλα τα μπρονζε και χρυσά που χρειαζόμαστε το καλοκαίρι,αλλά που να ταιριάζουν και το χειμώνα.Επιπλέον,έχει ένα έντονο φούξια ψυχρό χρώμα υπέροχο για σβησίματα.Είναι μια υπέροχη επιλογή με την οποία μπορούμε να κάνουμε πολλά μακιγιάζ.

2)Erre Due,Silky Pencil,Eye 91.Είναι ένα πολύ καλό μολύβι ματιών,σε χρυσή απόχρωση.Το χρησιμοποιούσα σε πιο απλά,καθημερινά μακιγιάζ.Το τοποθετούσα σε όλο το κινητό βλέφαρο,το άπλωνα με ένα πινέλο και με λίγη μάσκαρα είχα ένα εύκολο,γρήγορο και λαμπερό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών.Είναι μαλακό μολύβι και ταυτόχρονα αρκετά σταθερό.

 

Και τέλος για τα χείλη επέλεξα:

1)Golden Rose,Matte Lipstick,Crayon,06 και 16.Τα χρησιμοποιούσα χωρίς περίγραμμα στο καλοκαιρινό μου μακιγιάζ.Είναι αρκετά σταθερά και εύκολα στην τοποθέτησή τους.Έχω αρκετές αποχρώσεις και σίγουρα θα τα φορέσω και το χειμώνα.Τα λατρεύω!

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ,αλλά και την παρουσίαση της νέας σειράς άρθρων που θα έχουμε μέχρι τη γιορτή των Χριστουγέννων.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

CopyrightTzotzo’sWorld

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *