Ουράνιο τόξο!Πορτοκαλί!

Γεια σας!Στο άρθρο αυτό θα συνεχίσουμε το παιχνίδι με τα χρώματα απο το ουράνιο τόξο και ένα αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ που αντιστοιχεί στο καθένα.
Στο προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για το κόκκινο!
Σήμερα το χρώμα μας είναι το πορτοκαλί και επέλεξα να σας δείξω ένα ιδιαίτερο,αλλά βασικό προϊόν μακιγιάζ,αλλά όχι κραγιόν.
Favorite orange makeup product
Το προϊόν αυτό είναι ένα διορθωτικό που βοηθάει στην κάλυψη μαύρων κύκλων ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο έχουμε πρόβλημα.Τα διορθωτικά χρώματα λειτουργούν για να εξουδετερώνουν άλλα χρώματα που έχουμε στην επιδερμίδα μας και απο τα πιο γνωστά είναι το πράσινο που εξουδετερώνει την κοκκινίλα,το μοβ που βοηθάει τις θαμπές επιδερμίδες και το πορτοκαλί που βοηθάει στους μαύρους κύκλους.
Το δικό μου αγαπημένο είναι απο την εταιρία Elixir.Είναι ένα απαλό πορτοκαλί κατάλληλο για το δικό μου πρόβλημα.Σίγουρα μπορείτε να βρείτε πιο απαλά ή πιο έντονα πορτοκαλί που να ταιριάζουν σε σας.
Αγαπημένο πορτοκαλί προϊόν μακιγιάζ.Ουράνιο τόξο
Το πορτοκαλί που σας αναφέρω θα το βρείτε στην παλέτα 857,Color Correct and Contour Palette.Χωρίς να φοβάστε αν θα αφήνει χρώμα στο μακιγιάζ σας,μπορείτε εύκολα να το αναμίξετε με το κονσίρελ σας ή τη βάση σας και να δείτε πόσο βοηθάει στο αποτέλεσμα που θέλετε στο μακιγιάζ σας.
Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με το επόμενο χρώμα του ουράνιου τόξου.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!
 CopyrightTzotzo’sWorld

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *