Nivea:Rose Water!

Γεια σας!Και το 2020 επιστρέφουμε στα άρθρα “μικροσκόπιο”.Είναι άρθρα στα οποία μιλάμε για  προϊόντα περιποίησης απο μια εταιρία.
Στο άρθρο αυτό θα δούμε τα δυο καθαριστικά προϊόντα απο την Nivea,στην σειρά με το νερό απο τριαντάφυλλα.Τα είχα επιλέξει απο τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησαν στην αγορά και τα δοκίμασα μέχρι το τέλος.

Άρθρο μικροσκόπιο

 Το Micellair Skin Breathe Wash Gel with Rose Water,μου άρεσε αρκετά,μύριζε υπέροχα και ήταν πολύ απαλό με την επιδερμίδα μου,που έχω πρόβλημα αφυδάτωσης.Όπως αναφέρει το προϊόν αυτό είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας,αφαιρεί και το αδιάβροχο μακιγιάζ,απομακρύνει τους ρύπους και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα.

Στην καθημερινότητα μου δεν βάζω αδιάβροχα προϊόντα,οπότε δεν γνωρίζω αν τα αφαιρεί,σίγουρα όμως απομακρύνει το πολύ έντονο μακιγιάζ και όντος αφήνει την επιδερμίδα μου απαλή,λεία και καθαρή.Επιπλέον,δεν τσούζει στα μάτια.
Αντίθετα, το Micellair Skin Breathe Wash Micellar Water with Rose Water,με ενοχλούσε όταν το χρησιμοποιούσα μόνο του.Ένοιωθα την επιδερμίδα μου αφυδατωμένη και να με “τραβάει” σε διάφορα σημεία.Το προϊόν αναφέρει πως είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας,αφαιρεί το αδιάβροχο μακιγιάζ και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα.Παρατήρησα πως αφήνει υπολείμματα απο το μακιγιάζ και σίγουρα θα ήταν καλό σε συνδυασμό με άλλο καθαριστικό.Όταν άρχισε να με τσούζει στα μάτια,το χρησιμοποιούσα σαν τονωτική λοσιόν μετά τον καθαρισμό.

Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *