Τα 5 Αγαπημένα της Άνοιξης!

Γεια σας!
Σήμερα στο Tzotzo’s World    θα δούμε τα 5 αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ για την άνοιξη.
Έκανα απλά μακιγιάζ, εύκολα για κάθε μέρα και θα δείτε διάφορα προϊόντα εκτός απο μάσκαρα, γιατί τους τελευταίους μήνες προσπαθώ να βρω μια που να μου ταιριάζει και να μου αρέσει.
Τα προϊόντα αυτά είναι:
5 αγαπημένα της άνοιξης.NYX!

1)NYX,Bare with me, Prime, Set, Refresh. Αγαπημένο primer σε σπρέι. Δροσερό, χωρίς να κολλάει στην επιδερμίδα. Το είχα στο νεσεσέρ, στην τσάντα μου και το τοποθετούσα και μετά το μακιγιάζ για να το κάνω να είναι πιο φρέσκο και να δώσω αναζωογόνηση. Δεν έκανε ξηρή την επιδερμίδα μου όταν στέγνωνε και σίγουρα θα το επιλέξω ξανά.

5 Ααγαπημένα της άνοιξης.Revolution!

2)Revolution, Conceal & Define, Full Coverage Foundation. Στο καθημερινό μου μακιγιάζ ήθελα  ένα foundation πιο ελαφρύ και απαλό. Ένας ακόμα λόγος που το χρησιμοποίησα αρκετά στην άνοιξη είναι οτι κοστίζει οικονομικά σε σχέση με τα βασικά μου foundation. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το βουρτσάκι που έχει γιατί δεν μπορώ να βγάλω την ποσότητα που θέλω, οπότε το παίρνω με μια σπάτουλα και έτσι τελειώνει γρήγορα. Η υφή του ήταν αρκετά απαλή και άφηνε την επιδερμίδα μου  με ένα φυσικό πέπλο για ομοιόμορφο χρώμα.

5 Αγαπημένα της άνοιξης.MaxFactor!

3)MaxFactor, Colour Elixir Lip Liner, 06 Mauve Moment. Είναι το αγαπημένο μου μολύβι χειλιών για πολλά χρόνια και όχι μόνο της άνοιξης. Είναι η τρίτη φορά που το έχω πάρει και το έβαλα πολλές φορές στο μακιγιάζ μου. Είναι μαλακό, το απλώνω εύκολα και εκτός απο περίγραμμα το χρησιμοποιώ και σαν κραγιόν. Έχει ένα γλυκό χρώμα, κλασικό που ταιριάζει στα περισσότερα μακιγιάζ είτε πιο απλά είτε πιο έντονα. Επίσης, είναι αρκετά σταθερό και σίγουρα θα το επιλέξω ξανά.

5 Αγαπημένα της άνοιξης.MAC!

4)MAC, Amplified, Craving. Το κραγιόν αυτό το χρησιμοποίησα αρκετά συχνά στο μακιγιάζ μου την άνοιξη και το είχα συνέχεια μέσα στην τσάντα μου. Είναι ενυδατικό κραγιόν, με καλή διάρκεια. Είναι σε ένα κλασικό, γλυκό ροζ χρώμα που ταιριάζει σε αρκετά μακιγιάζ απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Σίγουρα θα το επιλέξω ξανά, γιατί τα περισσότερα κραγιόν της MAC μου αρέσουν πάρα πολύ!

5 Αγαπημένα της άνοιξης.Smashbox!

5)Smashbox, Always On Gel Liner, Fishnet. Είχα καιρό να βρω ένα απαλό στη τοποθέτηση και σταθερό μαύρο μολύβι ματιών, μέχρι που δοκίμασα της Smashbox. Είναι έντονο μαύρο χρώμα και έχει πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια μέσα στη μέρα. Δεν είναι αδιάβροχο, αλλά αρκετά σταθερό.


Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *