Yves Rocher:Vanille Bourbon!

Γεια σας!
Σήμερα στο Tzotzo’s World θα δούμε ένα ακόμα άρθρο μικροσκόπιο. Αυτή τη φορά διάλεξα να σας παρουσιάσω  μια εταιρία που γνώρισα πρόσφατα. Η εταιρία αυτή είναι 
η Yves Rocher. Αποτελείτε απο προϊόντα για το σώμα, για τα μαλλιά και για το πρόσωπο, ενώ μπορείτε να βρείτε και πολύ ωραία προϊόντα για το μακιγιάζ.
Επέλεξα τα προϊόντα αυτά για την φιλοσοφία της εταιρίας και την έρευνα και επεξεργασία που έχει κάνει στα φυτικά συστατικά, επίσης δεν χρησιμοποιεί συντηρητικά και τα προϊόντα θέλουν προσοχή στην χρήση τους. Είναι σε αρμονία με το περιβάλλον και το σέβονται, όπως είναι αγνά και για την επιδερμίδα μας.
Άρθρο μικροσκόπιο με Yves Rocher!
 Η σειρά που διάλεξα είναι με το άρωμα της βανίλιας. Το αγάπησα απο την πρώτη στιγμή που το μύρισα στο κατάστημα και το επέλεξα αμέσως!
Αποτελείτε απο Κρέμα χεριών, Αφρόλουτρο σε τζελ και Κρέμα σώματος. Βέβαια πρόσφατα έμαθα οτι υπάρχει και σε μιστ, άρωμα για το σώμα.
Είναι ενυδατική και πλούσια σειρά για το σώμα και αρκετά χαλαρωτική. Αν σας αρέσουν τα πιο γλυκά αρώματα σας την προτείνω, αλλιώς μπορείτε να επιλέξετε απο τις υπόλοιπες μυρωδιές την δική σας αγαπημένη!
 Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *