Makeup Shopping!

Γεια σας!
Στο Tzotzo’s World θα δούμε σήμερα τι επέλεξα να προσθέσω στη συλλογή μου απο τα προϊόντα μακιγιάζ στις εκπτώσεις.
Είχα γράψει σε μια λίστα τι μου λείπει, ανάλογα με τα μακιγιάζ που θέλω να κάνω και τι μου έχει τελειώσει και μου άρεσε πολύ, ώστε να το πάρω ξανά.
Θα δούμε πρώτα τι επέλεξα απο την εταιρία Mac.
1)Mac, Matte Lipstick,608 Mehr και το Mac, Lip Pencil, Soar.Το κραγιόν και το μολύβι, είδα οτι τα πρότειναν αρκετά άτομα και αποφάσισα να τα δοκιμάσω και εγώ.Με τις εκπτώσεις ήταν μια καλή ευκαιρία να τα επιλέξω.Θα τα δούμε σύν
τομα σε μακιγιάζ.

Mac lip pen and lipstick

2)Mac, Eye Shadow, Cherry Topped Frost και Goldmine Frost.Η πρώτη απόχρωση, ανήκει στις αποχρώσεις που βάζω συχνά στο μακιγιάζ μου, ενώ τη δεύτερη απόχρωση την επέλεξα για ένα μακιγιάζ με κίτρινη σκιά στα μάτια που θα σας παρουσιάσω στο Tzotzo’s World.

Mac eye shadow
3)Mac, Fix+Compassion,Setting Spray.Είναι απο τα καινούργια προϊόντα της εταιρίας και ήθελα πολύ να το δοκιμάσω.Επίσης, ήταν το μόνο που δεν είχε έκπτωση, αφού η τιμή του είναι αρκετά καλή.

Mac fix

Απο την εταιρία Smashbox πήρα δυο προϊόντα που μου είχαν τελειώσει και τα ήθελα ξανά, γιατί είναι απο τα αγαπημένα μου.Επιπλέον, επέλεξα να προσθέσω στη συλλογή μου και μια παλέτα, που είναι υπέροχη για το πρόσωπο, αλλά εγώ τη χρησιμοποιώ και σε μακιγιάζ στα μάτια.Ιδανική και για ταξίδια.Τα αγαπημένα μου που πήρα για δεύτερη φορά είναι:
1)SuperFan, Mascara.Έχει βουρτσάκι απο σιλικόνη (όπως το λέμε συνήθως) και δίνει απίστευτο μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες.Αν θέλετε πιο φυσικό αποτέλεσμα, αρκεί ένα πέρασμα, ενώ αν θέλετε κάτι πιο έντονο μπορείτε να τοποθέτιεστε και άλλες στρώσεις, χωρίς να κάνει σκληρές τις βλεφαρίδες κ
αι χωρίς να τις σπάει.
2)Primer Water, Set & Refresh Spray.Είναι απο τα αγαπημένα μου σπρέι που έχω δοκιμάσει.Αρχικά η ποσότητα του μου φτάνει για πολλά μακιγιάζ και με καθημερινή χρήση.Δεν έχει άρωμα, δεν κολλάει και δίνει σταθερότητα και φρεσκάδα στο μακιγιάζ.Πριν το μακιγιάζ αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τη βάση.

Smashbox mascara and primer/fix

Και η παλέτα που επέλεξα είναι:
3)The Cali Contour, Shape/Bronze/Glow.Την είχα δοκιμάσει πολλές φορές στις επισκέψεις μου στα καταστήματα και δεν την επέλεγα, γιατί ήθελα πάντα κάτι άλλο.Με τις εκπτώσεις ήταν μια καλή ευκαιρία να την προσθέσω στη συλλογή μου.Τη χρησιμοποιώ στο πρόσωπο, αλλά και στα μάτια και σας την προτείνω,αν θέλετε λίγα και καλά προϊόντα στη συλλογή σας ή αν ταξιδεύετε συχνά.

Smashbox The cali palette

Τέλος, απο την εταιρία PUPA, πήρα ένα Foundation και ένα ρουζ.Σύντομα θα δείτε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ απο την εταιρία αυτή, για να δούμε το αποτέλεσμα τους και να σας πω και τη γνώμη μου!
1)PUPA, Active Light, Perfect Skin Foundation,010.Είχα δοκιμάσει το πιο καλυπτικό της σειράς που έχουν, αλλά τελικά επέλεξα κάτι πιο ελαφρύ.Θα το δούμε σύντομα στην παρουσίαση του μακιγιάζ με προϊόντα μόνο απο την εταιρία.
2)Like A Doll, Maxi Blush,101.Το ρουζ με την απίστευτη συσκευασία!Μεγάλη ποσότητα, καθρέφτη και πινέλο.Εύκολο στη μεταφορά και βολικό για ταξίδια.

Pupa blush and makeup


Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο, πείτε μου και εσείς τι διαλέξατε στις εκπτώσεις.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!



CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *