Makeup bag 2020!

Γεια σας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα σας δείξω το νεσεσέρ με τα προϊόντα μακιγιάζ που παίρνω μαζί μου στις διακοπές.Το περσινό άρθρο μπορείτε να το δείτε στο Tzotzo’s World πατώντας τον τίτλο Καλοκαιρινό νεσεσέρ διακοπών 2019!

Αυτό το νεσεσέρ με τα προϊόντα μακιγιάζ που θα δούμε παρακάτω είναι το βασικό πακέτο προϊόντων για φέτος και θα το έχω μαζί μου και στις χειμερινές διακοπές.

Φέτος, επέλεξα ακόμα πιο λίγα προϊόντα απο το περσινό νεσεσέρ, γιατί δεν έχω επιλέξει να πάρω μαζί μου κάτι που δεν έχω δοκιμάσει πριν.Είναι προϊόντα που τα χρησιμοποιώ συχνά, στο καθημερινό μου μακιγιάζ.Μερικά απο αυτά είναι τα αγαπημένα μου και μερικά απο αυτά απλά προσπαθώ να τα τελειώσω.

Για το πρόσωπο διάλεξα να έχω μαζί μου:

Face!Makeup Bag 2020! 
1)Revolution,Conceal & Define,Full Coverage Foundation,F2. Αγαπημένο makeup απο τις πρώτες μέρες που το πήρα.Είναι αυτό που χρησιμοποιώ στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Είναι ημι-ματ, δεν είναι σκληρό και δε σπάει, επίσης έχει πολύ καλή διάρκεια και αντοχή.Τέλος, μπαίνει και σαν concealer!

2)Revolution,Luxury Powder,Banana. Αγαπημένη πούδρα για το καλοκαίρι.

3)Smashbox,The Cali Contour.Αυτή η παλέτα είναι οτι καλύτερο έχω στη συλλογή μου. Σας την προτείνω σίγουρα. Αρκετά χρήσιμη απο τα πιο απλά μακιγιάζ μέχρι τα πιο έντονα. Επίσης, μπορούμε να την τοποθετήσουμε και σε μακιγιάζ στα μάτια.

4)Mac,Prep+Prime,Fix+,Goldlite. Για περισσότερη λάμψη στο μακιγιάζ. Δίνει στο μακιγιάζ διάρκεια και αντοχή. Υπέροχο προϊόν για ηλιοκαμένο μακιγιάζ.

Για τα μάτια διάλεξα:

Eyes!Makeup Bag! 
1)Smashbox,L.A. Cover Shot Eye Palette. Μια παλέτα που έχει μέσα όλα τα χρώματα που θα χρειαστώ για τα μακιγιάζ μου στις διακοπές. Είτε για το καλοκαίρι είτε για το χειμώνα. Επιπλέον, άλλο ένα θετικό είναι οτι στη συσκευασία έχει και το κλασικό μαύρο μολύβι της εταιρίας.

2)MaxFactor,2000 Calorie,Curl Addict,Black. Αγαπημένη μάσκαρα, πολύ καλή για έντονο αποτέλεσμα. Δίνει περισσότερο όγκο, αλλά και μήκος. Με ένα πέρασμα στις βλεφαρίδες κάνει το βλέμμα αρκετά έντονο.
 

Και τέλος για τα χείλη διάλεξα:

Lips!Makeup Bag! 
1)Smashbox,Always On Liquid Lipstick,Bawse. Ένα κόκκινο κραγιόν είναι πάντα καλό να το έχουμε στο νεσεσέρ μας.  Δεν χρειάζεται περίγραμμα και είναι αρκετά σταθερό.

2)Kiko,Matte Lipstick,Velvet Passion 328. Κραγιόν σε απαλό, nude τόνο. Επίσης, χρήσιμο για τις διακοπές.

3)Mac,Amplified Lipstick,Craving. Και για τις καλοκαιρινές διακοπές διάλεξα ένα ροζ κραγιόν.

4)MaxFactor,Honey Lacquer,Honey Rose. Τέλος, για αυτό το νεσεσέρ διάλεξα και ένα γκολς,για πιο απλά μακιγιάζ.

 

 
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!




CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *