Τop 5 Makeup Brush!

Γεια σας,
αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στα πινέλα. Πιο σωστά, στα 5 αγαπημένα μου πινέλα που χρησιμοποιώ πιο συχνά και κάποια απο αυτά τα έχω απο δυο φορές.
Επιπλέον κάποια απο αυτά τα έχω αρκετό καιρό και ένα συγκεκριμένο γύρω στα 10 χρόνια.

Foxy brush face!
 Το πρώτο πινέλο είναι για το πρόσωπο, απο την εταιρία Foxy Pro,51015. Κανονικά το χρησιμοποιούμε για να αναμειγνύουμε τα χρώματα στη βάση μας (blender), δηλαδή τα διορθωτικά και τις φωτοσκιάσεις. Απο την άλλη πλευρά εγώ το χρησιμοποιώ για να κάνω τοποθέτηση στις φωτεινότητες (highlighter), να βάζω ρουζ και να το χρησιμοποιώ και για τοποθέτηση πούδρας κάτω απο τα μάτια.

Erre due face brush!

Τα επόμενο πινέλο είναι ένα που λατρεύω! Ανήκει στην εταιρία Erre Due και είναι το PW/03. Είναι για τοποθέτηση των φωτοσκιάσεων, δηλαδή ένα contouring blush brush. Εκτός απο αυτό το λόγο το έχω και για το ρουζ, αλλά και τις φωτεινότητες (highlighter), γιατί  μπερδεύει (blending) μεταξύ τους τα χρώματα στα ζυγωματικά και δίνει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα είτε στα πιο έντονα μακιγιάζ είτε στα πιο απαλά.
Τα επόμενα τρία πινέλα είναι για το μακιγιάζ στα μάτια, αν και ένα απο αυτά μπορώ να το χρησιμοποιήσω εύκολα και στα χείλη.

Smashbox Eye Shadow Brush!
 Το πρώτο πινέλο είναι για τοποθέτηση σκιάς, απο την εταιρία Smashbox και είναι το Full Coverage Shadow. Μπήκε πρόσφατα στη συλλογή με τα πινέλα μου, αλλά σύντομα το  ξεχώρισα, ώστε να γίνει αγαπημένο. Είναι κατάλληλο για απλή τοποθέτηση σκιάς, επειδή δεν είναι αρκετά μαλακό ώστε να χάνει χρώμα. Το χρησιμοποιώ στα πιο απλά μακιγιάζ, αλλά και στα πιο έντονα με σκιές που έχουν λάμψεις.

Mac Blending Brush!
 Ένα ακόμα πινέλο που λατρεύω είναι απο την εταιρία MAC, το πιο γνωστό πινέλο της, το 217S, Blending. Το συγκεκριμένο πινέλο είναι απο τα πρώτα που πήρα και το έχω πάνω απο 10 χρόνια και σύντομα θα αποκτήσω άλλα δυο, γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια σε καθημερινά μακιγιάζ, αλλά και στα πιο έντονα, ακόμα και σε ειδικά εφέ. Είναι ένα μαλακό πινέλο που βοηθάει να μπερδέψουμε τα χρώματα και να τα κάνουμε να σβήνουν πιο ωραία το ένα μέσα στο άλλο. Είναι ένα εύκολο στη χρήση πινέλο, γιατί με μια κίνηση μας δίνει το αποτέλεσμα που θέλουμε γρήγορα.

Foxy Eye Shadow Brush!

Τέλος, το πινέλο που επίσης χρησιμοποιώ συχνά είναι απο την εταιρία Foxy Pro, 51014. Είναι ένα πινέλο για τα φρύδια, αλλά και για τις σκιές στα μάτια. Στα μακιγιάζ που κάνω το χρησιμοποιώ πιο συχνά για τις σκιές στα μάτια και με βολεύει αρκετά να τοποθετώ σκιά σε μικρή επιφάνεια αν χρειαστεί, αλλά και να κάνω τοποθέτηση και σβήσιμο της σκιάς στην κάτω γραμμή του βλεφάρου. Επιπλέον, είναι αρκετά βολικό και για τοποθέτηση κραγιόν, αν και με αυτό τον τρόπο το χρησιμοποιώ σπάνια.

Κάποια στιγμή θα ήθελα να αποκτήσω ένα αρκετά καλό πινέλο για το foundation (βάση), αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάποιο που να αξίζει τα χρήματα του και να με βολεύει. Ελπίζω να το βρω σύντομα γιατί η χρήση με σφουγγαράκια δεν με βολεύει.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

 
 
CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *