Μικροσκόπιο: Βερνίκια νυχιών!

Γεια σας!

Στο Tzotzo’s World σήμερα θα δούμε άλλο ένα άρθρο μικροσκόπιο με τα βερνίκια που έχω και χρησιμοποιώ.

Είναι λίγες οι φορές που βάφω τα νύχια μου και για το λόγο αυτό έχω λίγα βερνίκια. Στο άρθρο αυτό θα σας δείξω τα 6 αγαπημένα μου, είτε μου αρέσει η απόχρωσή τους, είτε η διάρκεια τους είτε πόσο λαμπερ είναι.

Top 6 nail polish! Essie!

1)Essie, Sand Tropez. Είναι απο τις αγαπημένες μου μπεζ αποχρώσεις. Είναι το βερνίκι που τοποθετώ στα νύχια μου χειμώνα και καλοκαίρι, γιατί είναι απαλό και κομψό. Το έχω επιλέξει γιατί έχω κοντά νύχια και τα κάνει να δείχνουν περιποιημένα. Έχει αρκετά καλή διάρκεια και στα δικά μου νύχια διαρκεί έως και 5 μέρες.

Top 6 nail polish!Orly!

2)Orly, Penny Leather. Απο την πρώτη στιγμή που το είδα μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα σε κόκκινο-καφέ, που δεν το έχω δει σε άλλες εταιρίες. Είναι η απόχρωση που τοποθετώ στα νύχια μου συχνά το χειμώνα και έχει πολύ καλή διάρκεια και αντοχή. Στα δικά μου νύχια αντέχει έως και 5 μέρες.

Top 6 nail polish!Reveri!

3)Reveri,202, Grant Blanc. Είναι το κλασικό άσπρο βερνίκι, κατάλληλο για το χειμώνα και το καλοκαίρι. Είναι αρκετά οικονομικό και ταυτόχρονα έχει αρκετά καλή ποιότητα. Είναι απο τα αγαπημένα μου, γιατί έχει διάρκεια έως 4 μέρες και αντέχει η λάμψη του.

Top 6 nail polish!Rimmel!

4)Rimmel, 510, Euphoria. Το συγκεκριμένο βερνίκι έχει απίστευτη λάμψη που διαρκεί. Όντος στεγνώνει γρήγορα και αντέχει στα νύχια έως 4 μέρες. Είναι απο τα αγαπημένα μου, γιατί έχει ιδιαίτερη απόχρωση που δεν την έχω δει σε άλλη εταιρία.

Top 6 nail polish!Zoya!

5)Zoya,Blair. Το βερνίκι αυτό είναι το αγαπημένο μου κόκκινο για το χειμώνα και τις ημέρες των γιορτών. Έχει απίστευτη λάμψη και έχει αντοχή έως και 5 μέρες.

Top 6 nail polish!TommyG!

6)Τέλος, TommyG, Νο 40. Το βερνίκι αυτό είναι το αγαπημένο μου ροζ σκούρο, για όλες τις εποχές. Είναι ένα κομψό βερνίκι που δείχνει τα νύχια περιποιημένα. Έχει αρκετά καλή διάρκεια, έως και 6 μέρες με απίστευτη λάμψη.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα με νέο άρθρο. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

 

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *