Τα 10 αγαπημένα του 2020!

 Γεια σας,

σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα 10 αγαπημένα μου προϊόντα για το 2020. Είναι προϊόντα που δοκίμασα και μου άρεσαν και προϊόντα που είχα παλιά και τα πήρα ξανά μέσα στο 2020. Είναι τα 10 αγαπημένα με μακιγιάζ, ενώ σε άλλο άρθρο μπορώ να σας δείξω και τα προϊόντα περιποίησης.
Ας τα δούμε….

Smashbox:The Cali Contour Palette!

 1)Smashbox, The Cali Contour Palette. Είναι η παλέτα που έβλεπα στα καταστήματα και την ήθελα πάρα πολύ. Λίγους μήνες μετά που μπήκαν εκπτώσεις την απέκτησα. Έκανα στην άκρη παρόμοιες παλέτες και την χρησιμοποιώ ακόμα και στα καθημερινά μου μακιγιάζ. Είναι η παλέτα που επιλέγω και στα ταξίδια μου για μακιγιάζ στο πρόσωπο, αλλά και για τα μακιγιάζ στα μάτια. Έχει μέσα θερμές και ψυχρές αποχρώσες, 2 αποχρώσεις με λάμψεις, ένα ρουζ και ένα φωτεινό χρώμα που μοιάζει με πούδρα.

Revolution: SophX, Highlighter!

2)Revolution, SophX, Highlighter Palette. Είναι η παλέτα με όλες τις λάμψεις που χρειάζομαι σε όποιο μακιγιάζ κάνω. Απο τα πιο απαλά, σε θερμά και ψυχρά, για μακιγιάζ απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

Mac: Prep+Prime!
3)Mac,Prep+Prime, Fix+Goldlite. Εκτός απο το Primer Water, της Smashbox, είναι το δεύτερο primer  σε μορφή σπρέι που λατρεύω. Το τοποθετώ  μετά απο το μακιγιάζ μου και μου δίνει αίσθηση φρεσκάδας, ενώ αφήνει στο πρόσωπο (αλλά και στο σώμα και τα μαλλιά) μια λεπτή, απαλή λάμψη. Επίσης, κρατάει το μακιγιάζ σταθερό για αρκετό χρόνο.

Catrice:Camouflage Cream!
 4)Catrice, Camouflage Cream, 025 Rosy Sand. Είναι ένα αρκετά καλυπτικό concealer και ταυτόχρονα αρκετά απαλό. Το τοποθετώ στο καθημερινό μου μακιγιάζ στη δουλειά και για όσες ώρες είμαι σε εξωτερικές δουλειές και βόλτες. Είναι αρκετά σταθερό και είναι η κατάλληλη απόχρωση για μένα, ώστε να μου καλύψει και να μου φωτίσει την περιοχή.

TommyG: Double Lip Pencil!
 5)TommyG, Double Lip Pencil. Τα μολύβια αυτά είναι τα αγαπημένα μου για ταξίδια. Έχουν δυο αποχρώσεις και αν επιλέξω 2, οι αποχρώσεις που θα έχω μαζί μου θα είναι τέσσερις, για το λόγο αυτό μερικές φορές δεν παίρνω κραγιόν μαζί μου ή παίρνω δυο με βασικά χρώματα, ώστε να έχω αρκετούς συνδυασμούς. Μπορώ να τα απλώσω εύκολα, δεν σπάνε πάνω στα χείλη και είναι αρκετά σταθερά.

Mac:Lipstick, Please Me!

6)Μac, Please me. Είναι το κραγιόν που επιλέγω να έχω στη συλλογή μου συνέχεια. Υπάρχουν χρονιές και το αφήνω στην άκρη, αλλά το 2020 ήταν ξανά η χρονιά του. Μπήκε στα αγαπημένα απο την πρώτη στιγμή που το είδα!

MaxFactor: Lipfinity Velvet Matte!
 7)MaxFactor, Lipfinity Velvet Matte Lipstick, 010 Velvet Bear. Απο την πρώτη στιγμή που ήρθαν στην Ελλάδα πρόσθεσα τρία στη συλλογή μου. Στην αρχή φοβήθηκα να τα δοκιμάσω,  γιατί νόμιζα οτι θα μοιάζουν με τα κλασικά Lipfinity, τα οποία με ενοχλούν στα χείλη. Τελικά μετά απο συζήτηση με συναδέλφους τα δοκίμασα και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Το 2020 ήταν λοιπόν η χρονιά τους για ακόμα μια φορά και σύντομα θα επιλέξω μερικές αποχρώσεις ακόμα.

PUPA: Vamp!, Extreme Mascara!
8)PUPA, Vamp! ,  Extreme Mascara, 010. Είναι η μάσκαρα που χρησιμοποιούσα όλο το 2020 σε μακιγιάζ απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχει πλαστικό βουρτσάκι που είναι απο τα αγαπημένα μου που δίνει περισσότερο μήκος, αλλά και όγκο. Έχει έντονο μαύρο χρώμα και δίνει μεγάλη ένταση στο βλέμμα, ενώ τονίζει κάθε μακιγιάζ. Τέλος, έχει αρκετά καλή διάρκεια χωρίς να τρέχει.

NYX: Mono Eyeshadow!
 9)ΝYX, μονές σκιές. Γενικά τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι επιλέγουν παλέτες. Εμένα μου αρέσουν όμως και οι μονές σκιές και έχω αρκετές. Απο την NYX κάθε φορά που επισκέπτομαι ένα κατάστημα επιλέγω και μια σκιά.  Είναι εύκολες στην τοποθέτηση τους, δεν τρέχουν και δεν κάνουν κομμάτια. Μπορώ να τις δουλέψω εύκολα με το πινέλο και να τις μπλέξω μεταξύ τους, χωρίς να χάνεται η βάση. Τέλος, είναι αρκετά  σταθερές και η ακόμα πιο αγαπημένη μου είναι η μπλε σκιά!

Smashbox: Always On Gel Eye Liner, Fishnet!

10)Smashbox, Always On Gel Eye Liner, Fishnet. Μετά απο μεγάλη έρευνα, ώστε να βρω το πιο καλό μαύρο μολύβι αποφάσισα οτι είναι της Smashbox. Το τοποθετώ εύκολα, γιατί είναι μαλακό και μόλις στεγνώσει παραμένει στη θέση σου για αρκετό χρόνο. Έχει έντονο μαύρο χρώμα και θέλει γρήγορες κινήσεις αν το χρησιμοποιήσετε σε όλο το μάτι.

? Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας! ?

CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *