Shopping…day!

 Γεια σας,

στο Tzotzo’s World σήμερα θα σας δείξω τι επέλεξα να προσθέσω στη συλλογή μου απο τα προϊόντα μακιγιάζ που είχα δει στα καταστήματα και είχα προσθέσει στη λίστα αγορών.

Απο αυτά που επέλεξα μερικά τα είχα ξανά και τα τελείωσα, μερικά ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω και μερικά είναι προτάσεις απο συναδέλφους.


Este Lauder:Bronze Goddess!

Αρχικά είχα διαβάσει καλές κριτικές για το Bronze Goddess, απο την αγαπημένη σε όλους μας (με μικρές εξαιρέσεις) Estee Lauder. Είναι η τρίτη φορά που αγοράζω κάτι απο την εταιρία και η πρώτη φορά που επιλέγω μακιγιάζ. Συνήθως επιλέγω κρέμα ματιών και καθαριστικό για το πρόσωπο. Η απόχρωση που διάλεξα είναι το 02, Suggestive και ανυπομονώ να το δοκιμάσω.

Smashbox Lipstick!
Φυσικά και απο αυτές τις αγορές μου δεν θα έλειπε η Smashbox! Αυτή τη φορά διάλεξα το αγαπημένο μου κόκκινο κραγιόν, σε μορφή στικ, το οποίο είναι το Bawse, αλλά και άλλη μια απόχρωση που ήθελα πολύ να δοκιμάσω. Η απόχρωση αυτή είναι το Stepping Out, σε nude, απαλό και φυσικό τόνο.

Revolution:Chilled With Cannabis Sativa palette!
Η παλέτα που θα δείτε μπήκε στα αγαπημένα απο την στιγμή που την είδα! Απο την εταιρία Revolution έχω στη συλλογή μου αρκετά προϊόντα, αλλά επιλέγω κάθε φορά μερικά ακόμα, ανάλογα τις αποχρώσεις και τα υλικά που χρειάζομαι σε μακιγιάζ. Εκτός απο μια παλέτα που δεν μου άρεσε, την Chilled With Cannabis Sativa, είμαι περίεργη να την δοκιμάσω και μου αρέσουν αρκετά οι αποχρώσεις της.
W7 Pallete!

Απο την W7, έχω λίγα προϊόντα και για αυτή την εταιρία έχω βάλει αρκετά στη λίστα μου για να δω αν μου ταιριάζουν και αν μου αρέσουν. Αρχικά έχω προσέξει τις παλέτες που έχει στη συλλογή της η εταιρία και έτσι διάλεξα και εγώ μια. Η παλέτα αυτή είναι η Dusk Till Dawn, με τα κλασικά καφέ και θερμά μπεζ, αλλά και υπέροχες μοβ αποχρώσεις που στη συλλογή μου έχω λίγες. Επιπλέον, απο την W7, επέλεξα και μια μικρή παλέτα με μπρόνζερ. Η παλέτα αυτή είναι η Bronze Brilliance, στην απόχρωση Light/Medium. Την παλέτα της εταιρίας μου την πρότεινε συνάδελφος, για τα απλά, καθημερινά μακιγιάζ. Σύντομα θα την δοκιμάσω!

Technic, Blush Pallete!
Παλιότερα δεν χρησιμοποιούσα ρουζ σε πολλά απο τα μακιγιάζ μου, οπότε μου λείπουν αρκετά. Για προσωπική χρήση λοιπόν διάλεξα την Colour Fix, Blush Palette, απο την εταιρία Technic. Η παλέτα αυτή έχει μέσα θερμά και ψυχρά ρουζ, για να ταιριάζει με τα περισσότερα μακιγιάζ, απο το πρωι μέχρι το βράδυ. Αναρωτιέμαι για τη διάρκεια της, αλλά και αν τοποθετείτε εύκολα, χωρίς κενά ή στάμπες. Θα τη δοκιμάσω και αυτή σύντομα.

Essence:Matte Powder!
Τέλος, αυτή τη φορά επέλεξα να προσθέσω στη συλλογή μου ένα προϊόν απο την Essence. Εκτός απο τα μολύβια χειλιών που είναι ήδη αγαπημένα μου και η πούδρα μπήκε στη λίστα αυτή, γιατί ήδη την έχω δοκιμάσει. Δεν είναι έντονη στο πρόσωπο και αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει. Συνήθως την χρησιμοποιώ κάτω απο τα μάτια, γιατί κάνει ένα εφέ λείανσης. Αντίστοιχη πούδρα με τέτοιο εφέ έχει και η Rimmel, την οποία έχω δοκιμάσει.
WetnWild:Mono Eyeshadow!

Οι μονές σκιές της WetnWild είναι προϊόντα που είχα ξανά. Είναι αρκετά καλές και βολικές για ταξίδια, αν θέλετε λίγες αποχρώσεις. Επίσης, η εταιρία αυτή έχει το αγαπημένο μου μπεζ, το οποίο είναι το Brulee. Η δεύτερη σκιά που βλέπετε είναι η Karma.

?Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο και να σας έδωσα μερικές ιδέες για αγορές. Τα λέμε σύντομα με ένα σημαντικό άρθρο. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!?



CopyrightTzotzo’sWorld

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *