Αγαπημένα 2020! Περιποίηση!

 Γεια σας,

Στο Tzotzo’s World σήμερα θα σας μιλήσω για τα 10 αγαπημένα προϊόντα περιποίησης που έχω χρησιμοποιήσει το 2020 και σας τα προτείνω.

Μερικά είναι για το πρόσωπο, άλλα για το σώμα, τα μαλλιά και η αγαπημένη μου θεραπεία για τα νύχια, επιπλέον και το αγαπημένο μου αντισηπτικό χεριών.

Garnier 2020!

1)Garnier, SkinActive, Moisture Bomb. Είναι η αγαπημένη μου μάσκα για πολλά χρόνια, εκτός απο το 2020. Όσες και να επιλέγωνα αγοράσω και να δοκιμάσω, η μάσκα αυτή υπάρχει πάντα στα προϊόντα περιποίησης που έχω και τη χρησιμοποιώ πιο συχνά. Πριν την χρησιμοποιήσω την τοποθετώ για  λίγη ώρα στο ψυγείο, όσο κάνω καθαρισμό και απολέπιση στην επιδερμίδα μου. Μόλις την τοποθετήσω στο πρόσωπο μου, νιώθω έντονη δροσιά και την αφήνω πάνω στην επιδερμίδα μου για 15 λεπτά. Όταν την αφαιρέσω αφήνει την επιδερμίδα μου αρκετά ενυδατωμένη, δροσερή και απαλή.

 2)Garnier, Ambre Solaire, Travel Size. Το αντηλιακό αυτό το έχω στη τσάντα μου συνέχεια. Το αγοράζω κάθε χρόνο και το βάζω πάνω στα τατουάζ μου για προστασία, χειμώνα και καλοκαίρι. Ειδικά το ένα τατουάζ μου που είναι στο χέρι κοντά στο παράθυρο όταν οδηγώ, είναι σημαντικό να το προστατεύω συχνά απο τον ήλιο. Είναι μικρή συσκευασία, αρκετά βολική για να χωράει σε κάθε τσάντα που παίρνω. Έχει απαλή υφή και αφήνει την επιδερμίδα μου απαλή και προστατευμένη.

Estetica Donna 2020!

3)Estetica Donna, Serum Oro, Face Oil. Την εταιρία αυτή τη γνώρισα μέσα στο 2020. Τον ορό αυτό τον δοκίμασα αμέσως μόλις τον πήρα και απο τότε δεν έβαλα κάτι άλλο στο πρόσωπο μου. Έχει απαλή υφή και με τις απαραίτητες κινήσεις μασάζ απορροφάται αρκετά καλά απο την επιδερμίδα. Σαν αποτέλεσμα δίνει έντονη ενυδάτωση, δροσιά και λάμψη στην επιδερμίδα μου. Για το προϊόν αυτό μπορείτε να δείτε και άλλες πληροφορίες στο αναλυτικό άρθρο που είχα γράψει στη σελίδα Estetica Donna: Face Cleaning Oil and Face Oil! 4)Esterica Donna, Riposo, Foot Cream. Λόγο της δουλειάς μου πάντα χρειάζομαι μια κρέμα για τα πόδια, ώστε να τα ξεκουράζω μετά απο ώρες ορθοστασίας. Το 2020 η κρέμα που χρησιμοποίησα ήταν γεμάτη σε υφή, με υπέροχο άρωμα και με το μασάζ που έκανα στα πέλματα είχε αρκετά καλό αποτέλεσμα. Μερικές φορές έβαζα αυτή την κρέμα και στις γάμπες, αλλά και στους αγκώνες και τα χέρια, γιατί μου άρεσε η ενυδάτωση της και το άρωμά της.

Mastic Spa 2020! 
 5)Mastic Spa, Mastic Elixir, Hair-Face-Body. Ξηρό Λάδι με Μαστίχα. Το λάδι αυτό το βρήκα σε ένα περιοδικό και το δοκίμασα αμέσως μόλις το πήρα. Μπήκε στα αγαπημένα μου γιατί είναι για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, που αυτό σημαίνει οτι με ένα προϊόν έχεις τα πάντα μέσα στο νεσεσέρ σου. Έχει υπέροχο άρωμα και αφήνει την επιδερμίδα μου απίστευτα ενυδατωμένη, απαλή και λαμπερή.

Vaseline 2020!

6)Vaseline, Intensive Care, Cocoa Radiant. Την κρέμα αυτή την χρησιμοποιώ συχνά μετά απο την αποτρίχωση. Συνήθως επιλέγω μια τέτοια κρέμα για αυτό το λόγο και μερικές φορές την χρησιμοποιώ και μετά το μπάνιο. Επιπλέον, μου αρέσει τα προϊόντα για το σώμα να έχουν και λάμψη. Τέλος, έχει υπέροχο άρωμα που μου θυμίζει καλοκαίρι, έχει απαλή υφή και απορροφάται γρήγορα. Δίνει στην επιδερμίδα μου έντονη ενυδάτωση και σίγουρα θα την επιλέξω ξανά.

Pantene 2020!

7)Pantene, Aqua Light. Για κάποιους μήνες δεν μπορούσα να βρω αυτό το προϊόν και όταν το βρήκα πήρα δυο ώστε να έχω! Δεν χρησιμοποιώ κρέμα μαλλιών κατά τη διάρκεια του μπάνιου, εκτός απο τη μάσκα μου και αυτό το προϊόν Το χρησιμοποιώ σε βρεγμένα μαλλιά και με βοηθάει να τα χτενίσω, χωρίς να σπάνε ή να κάνουν κόμπους. Έχει υπέροχο άρωμα και δεν κάνει τα μαλλιά μου λιπαρά όταν στεγνώσουν. Θέλει μικρή ποσότητα και βοηθάει αρκετά στην προστασία των μαλλιών, απο τη φθορά.Fresh Line 2020!

8)Fresh Line, Repairing Hair Therapy, Erato. Είναι η μάσκα μαλλιών που χρησιμοποιώ λίγο παραπάνω απο ένα χρόνο. Μου αρέσει γιατί δεν κολλάει τα μαλλιά και δεν αφήνει λιπαρότητα. Χρειάζομαι μικρή ποσότητα και έχω το κατάλληλο αποτέλεσμα που θέλω. Είναι μάσκα επανόρθωσης, για αρκετά ταλαιπωρημένα μαλλιά και την χρησιμοποιώ επειδή τα βάφω συχνά.

Rimmel 2020!

)Rimmel, Nail Care, Stronger Nail. Απο τη Rimmel έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα μακιγιάζ, οπότε μου έκανε εντύπωση όταν βρήκα ένα καλό προϊόν περιποίησης… και ειδικά για τα νύχια. Είναι μια θεραπεία που βοηθάει τα νύχια να μακρύνουν και να γίνουν πιο δυνατά, ώστε να μην σπάνε. Επίσης, το χρησιμοποιώ και σαν βάση για άλλα βερνίκια. Δεν είναι πολύ παχύ προϊόν και στεγνώνει γρήγορά. Αν το τοποθετήσετε μόνο του, θέλει ανανέωση μετά απο μερικές μέρες για να συνεχίσει να έχει το αποτέλεσμα που θέλετε.

Reval Plus 2020!

10)Τέλος, Reval Plus, Antiseptic Hand Gel. Απο το 2020 και μέτα οι μέρες που περνάμε μας θέλουν να έχουμε συνέχεια μαζί μας ένα αντισηπτικό χεριών. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και αυτό που ξεχώρισα είναι το Reval Plus. Καθαρίζει και απολυμαίνει τα χέρια γρήγορα, χωρίς νερό και έχει υπέροχο άρωμα. Ο λόγος που το πήρα ήταν σίγουρα το άρωμα του, γιατί μου θυμίζει ακριβό, καλό άρωμα και μου αρέσει πάρα πολύ.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!


CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *