Korres Hair Sun Protection!

 Γεια σας, 

στο Tzotzo’s World σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προϊόν που το πήρα πρώτη φορά πέρυσι και το χρησιμοποιώ αρκετά και αυτό το καλοκαίρι. Είναι το αντηλιακό μαλλιών σε σπρέι απο την εταιρία Korres.

Αντηλιακό μαλλιών απο Korres!

Στη συσκευασία αναφέρει πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όλο το χρόνο και σε κάθε τύπο μαλλιών. Αποτελείται απο κόκκινο αμπέλι και βιολογικό εκχύλισμα ενεργής αλόης. Είναι αδιάβροχο και προστατεύει απο το ξεθώριασμα του χρώματος στα μαλλιά.

Όσο καιρό το έχω δοκιμάσει, έχω παρατηρήσει οτι έχει μια απαλή μυρωδιά, που δεν ενοχλεί, δεν αφήνει λαδωμένα τα μαλλιά μου και δεν κολλάει. Δίνει στα μαλλιά απαλό αποτέλεσμα και δεν τα αφήνει στις ακτίνες του ήλιου να γίνουν σκληρά ή να κόβονται ή να ξεθωριάζουν. Το δοκίμασα και σε χρονικό διάστημα που είχα τα μαλλιά μου κόκκινα και ήθελα σίγουρα να τα προστατέψω απο το ξεθώριασμα, φυσικά τα πρόσεχα αρκετά και δεν τα βούταγα στη θάλασσα, ενώ χρησιμοποιούσα και μερικά άλλα προϊόντα.

Το προϊόν αυτό μου άρεσε αρκετά και θα το επιλέξω ξανά την νέα χρονιά. Επίσης, θα ήθελα να δοκιμάσω και την σειρά αντηλιακών για το πρόσωπο και το σώμα.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το μικρό άρθρο. Τα λέμε σύντομα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας! 


CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *