Top 5 Lip Liner!

 Γεια σας,

άλλο ένα άρθρο στο Tzotzo’s World  και θα δούμε τα αγαπημένα μου προϊόντα χειλιών, εκτός απο τα κραγιόν…τα οποία είναι τα μολύβια.

Πολλές φορές στο μακιγιάζ μου βάζω μόνο ένα μολύβι και έχω το αποτέλεσμα που θέλω σε έντονο χρώμα και διάρκεια. Κάποιες άλλες φορές τοποθετώ ένα μολύβι και ένα γκλος και άλλες κανονικά το μολύβι και απο πάνω το κραγιόν που έχω επιλέξει.

Οι τοπ 5 αγαπημένες μου εταιρίες στα μολύβια χειλιών είναι:

Mac Lip Liner!

1)Mac: Μπορεί να είναι σκληρά μολύβια στην υφή τους, αλλά η τοποθέτησή τους είναι αρκετά εύκολη για ίσιο περίγραμμα. Είναι αρκετά σταθερά μολύβια με καλή διάρκεια στο μακιγιάζ χειλιών και έχουν έντονο χρώμα. Τα αγαπημένα μου είναι, το Ruby Woo, το κλασικό κόκκινο που μου ταιριάζει και είναι χρήσιμο σε μια συλλογή με καλλυντικά και το  Half-Red, το πιο υπέροχο χειμωνιάτικο, ψυχρό κόκκινο.

Nyx Lip Liner!

2)Nyx: Η εταιρία αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου στα προϊόντα για τα χείλη, γιατί σε αυτή μπορώ να βρω περίεργες αποχρώσεις. Δηλαδή,  χρώματα που τα συνδυάζεις δύσκολα σε καθημερινά μακιγιάζ και συνήθως δείχνουν πιο όμορφα με απαλό μακιγιάζ στα μάτια, ίσως μόνο με έντονες βλεφαρίδες. Δυο τέτοια μολύβια χειλιών είναι το Lavender and Lace, σε nude, ψυχρή ροζ απόχρωση και το Sway, ένα πολύ έντονο μοβ και τα δυο απο τη σειρά  Suede, Matte Lip Liner.

MaxFactor Lip Liner!

3)MaxFactor: Αν μου λέγατε να σας προτείνω ένα nude μολύβι χειλιών, για το καθημερινό μακιγιάζ, χειμώνα και καλοκαίρι, σίγουρα θα σας έλεγα το 06 Mauve Moment, απο την MaxFactor! Έχει υπέροχη, απαλή υφή, όταν το τοποθετήσουμε στο μακιγιάζ μας όμως, μένει σταθερό και έχει πολύ καλή διάρκεια. Μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλές αποχρώσεις κραγιόν, χωρίς να δημιουργεί άσχημες αλλαγές στην τονικότητα τους. Φυσικά μπορείτε να το βάλετε και μόνο του!

Erre Due Lip Liner!

4)Erre Due: Απο την εταιρία αυτή, πολλά χρόνια επιλέγω να προσθέτω στη συλλογή μου τα μολύβια της, είτε ματιών είτε χειλιών. Όπως θα δείτε στην εικόνα έχω αρκετά μολύβια, αλλά αυτά που ξεχωρίζω είναι το 66, ένα σκούρο κόκκινο, υπέροχο για το χειμώνα και το 153, ένα nude ροζ, κατάλληλο για το καθημερινό μακιγιάζ, απο την σειρά Silky Pencil. Eίναι μαλακά μολύβια, αλλά έχουν αρκετά καλή διάρκεια στο μακιγιάζ και η εταιρία έχει τις αποχρώσεις που θα ήταν χρήσιμες, να έχουμε στο νεσεσέρ μας.

TommyG Lip Liner!

5)Τέλος, TommyG: Στην εταιρία αυτή μου αρέσουν πολύ τα διπλά μολύβια χειλιών που έχει στη συλλογή της. Κάθε μολύβι αποτελείται απο δυο αποχρώσεις, ένα πιο σκούρο και ένα πιο ανοιχτό τόνο. Τα μολύβια αυτά τα επιλέγω συχνά για τα ταξίδια μου, χειμώνα και καλοκαίρι, ώστε να μην παίρνω πολλά προϊόντα μαζί μου στο νεσεσέρ μου. Συνήθως με ένα ή δυο διπλά μολύβια είμαι πλήρης για ένα ταξίδι! Έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια και πολλές φορές τα τοποθετώ και μόνα τους στο μακιγιάζ μου, χωρίς κραγιόν. Στο άρθρο διάλεξα να σας δείξω ένα σε πορτοκαλί αποχρώσεις, το 02 και ένα σε κόκκινες αποχρώσεις, το 03.

 

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας! Γεια σας!


 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *