Προϊόντα μακιγιάζ… κοντά στο τέλος!

Γεια σας,

τον Σεπτέμβρη σας είχα μιλήσει για μερικά προϊόντα μακιγιάζ που έχω βάλει στόχο να τελειώσω μέχρι τον Δεκέμβρη. Αυτό το άρθρο μπορείτε να το βρείτε πατώντας Προϊόντα μακιγιάζ…ως το τέλος! 

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε αν τα έχω χρησιμοποιήσει συχνά, αν όντος μου αρέσουν ή όχι και αν έχω καταφέρει να τελειώσω κάποιο.

Foundation MaxFactor!

1)MaxFactor, Facefinity, Foundation, Nude 47. Συνεχίζει να είναι απο τα αγαπημένα μου Foundation και μόλις τελειώσω αυτή τη συσκευασία θα το επιλέξω ξανά. Καθημερινή βάση, αλλά και για πιο έντονα μακιγιάζ, δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα με το μακιγιάζ στο σύνολό του. Έχει μείνει μικρή ποσότητα στη συσκευασία, στα τοιχώματα και βγάζω το προϊόν με πινέλο, οπότε θα τελειώσει σύντομα.

L'oreal Drops.

 2)L’oreal, Glow Drops, Highlighting Fluid. Οι λάμψεις δεν μου αρέσουν σε υγρή μορφή. Το συγκεκριμένο προϊόν το μπλέκω μαζί με το Foundation, για να δίνει μια  μικρή λάμψη, μαζί με την κάλυψη. Δεν θα το επιλέξω ξανά. Στη συσκευασία έχει μείνει μικρή ποσότητα, στα τοιχώματα και ο δοσομετρητής δεν το πιάνει, οπότε το παίρνω με πινέλο μέσα απο το βαζάκι, άρα θα τελειώσει σύντομα.

Golden Rose Fixing Spray!

 3)Golden Rose, Make-up Fixing Spray. Το προϊόν αυτό δεν το χρησιμοποίησα πολλές φορές, οπότε έχει μείνει αρκετή ποσότητα στη συσκευασία του και σίγουρα δεν θα προλάβω να το τελειώσω. Όσο χρησιμοποίησα, παρατήρησα οτι βοηθάει το μακιγιάζ μου να είναι αρκετά σταθερό για ώρες. Είναι ένα πολύ καλό προϊόν για την τιμή του και σας το προτείνω.

Clinique Lip Stick!

4)Clinique, Chubby Stick, Moisturizing Lip Colour Balm, 07 Super Strawberry. Το χρησιμοποιώ στο καθημερινό μου μακιγιάζ σαν γκλος ή ενυδατικό κραγιόν. Με βοηθά όσο ο καιρός είναι κρύος, για να μην αφυδατώνονται τα χείλη μου. Δεν είναι αρκετά σταθερό και στη συσκευασία έχει μείνει μικρή ποσότητα, οπότε θα προλάβω να το τελειώσω.

 

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας! Γεια σας!


 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *