Holiday Shopping!

 Γεια σας,

επιστρέψαμε στο Tzotzo’s World!  με ένα άρθρο για τα δώρα που βρήκα να με περιμένουν κάτω απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά, οπότε και τα καλλυντικά που θα δείτε είναι λίγα. Μερικά τα πήρα ξανά γιατί τελείωσαν και άλλα τα πήρα πρώτη φορά για να τα δοκιμάσω, ενώ και κάποια απο αυτά ήταν πραγματικά δώρα απο φίλους και γνωστούς

MaxFactor!
Θα ξεκινήσω με την αγαπημένη μου εταιρία MaxFactor. Επέλεξα την αγαπημένη μου πούδρα, Creme Puff, που είναι η πρώτη μου επιλογή στα καθημερινά μου μακιγιάζ και την τοποθετώ πολλά χρόνια σε αυτά. Την επέλεξα στην απόχρωση 41, Medium Beige. Διάλεξα ένα υγρό κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση, απο τη σειρά Lipfinity, Velvet Matte, το 025 Red Luxury. Απο την ίδια σειρά έχω και ένα κραγιόν σε καφέ απόχρωση που μου αρέσει πολύ και το φοράω συχνά. Τέλος, απο την εταιρία αυτή πήρα και μια μάσκαρα φρυδιών. Δεν βρήκα το διάφανο που είχα παλιά, οπότε πήρα με χρώμα, για να το δοκιμάσω. Είναι η Brow Revival, στην απόχρωση 002, Soft Brown.

Στην ίδια συσκευασία δώρου είχα βάλει και το αγαπημένο μου Concealer. Είναι απο την εταιρία Rimmel, το Lasting Radiance, στην απόχρωση 010, Ivory.

Essence! 

Επιπλέον, στα δώρα μου για τις γιορτές είχα τρία προϊόντα απο την Essence. Είχα καιρό να επιλέξω κάτι απο την εταιρία αυτή και για το λόγο αυτό διάλεξα δυο μολύβια χειλιών, τα οποία έχουν πολύ ωραία υφή και διάρκεια, στις αποχρώσεις Real και Fierce. Επίσης, διάλεξα ξανά την μάσκαρα που μου άρεσε και παλιότερα, την οποία τοποθετούσα συχνά στο μακιγιάζ μου, την Maximum Definition, Volume Mascara.

Smashbox!

Για το τέλος, θα σας δείξω την μάσκαρα της Smashbox, Super Fan, Black. Την οποία μου έφεραν ως δώρο, μετά απο επικοινωνία. Η αλήθεια είναι οτι την έχω και σε άλλη μια συσκευασία, αλλά είναι αρκετά καλή και θα είναι χρήσιμη.

Technic!

Και άλλο ένα δώρο που μου έκαναν είναι απο την εταιρία Technic. Ένα σετ με κραγιόν και μολύβι χειλιών, απο την σειρά Velvet Kit και την απόχρωση Vintage Red.

Όλα τα προϊόντα θα τα δοκιμάσω σύντομα και θα τα δείτε σε μακιγιάζ είτε σε απλά άρθρα.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας! Γεια σας!

?Καλή Χρονιά!?

CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *