Top 10 makeup 2021!

 Γεια σας!

Με κάθε νέα χρονιά που έρχεται σας δείχνω τα 10 αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ για το προηγούμενο χρόνο. Για το λόγο αυτό στο άρθρο που θα διαβάσετε θα σας παρουσιάσω τα 10 αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ του 2021.
Μερικά τα πήρα και τα δοκίμασα μέσα στο 2021 και άλλα τα είχα και τα χρησιμοποίησα αυτή την χρονική περίοδο. Τα προϊόντα είναι απο όλες τις κατηγορίες, δηλαδή για πρόσωπο, μάτια και χείλη και για όλες τις εποχές.

 Ας τα δούμε…

Top 10 for 2021 face!

1) Smashbox, Studio Skin Foundation, 1. 05. Είναι απο τα αγαπημένα μου foundation και το έβαλα αρκετά συχνά μέσα στο 2021. Είναι ημι- ματ και αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και πούδρα. Στην δική μου επιδερμίδα δεν χρειάστηκε πούδρα και το έβαζα με primer και τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ απο πάνω. Είναι αρκετά σταθερό και θα το επιλέξω ξανά. Δεν το χρησιμοποίησα όμως το καλοκαίρι, γιατί είναι αρκετά ανοιχτή απόχρωση.

2) Rimmel, Lasting Radiance, Concealer, 010 Ivory. Το είχα απο παλιά και το πήρα ξανά. Είναι απαλό και λεπτόρρευστο, δεν σπάει και δεν μπαίνει στις λεπτές γραμμές. Δείχνει την επιδερμίδα κάτω απο τα μάτια ξεκούραστη και φωτεινή. Το τοποθετώ μαζί με μικρή ποσότητα πούδρας και έτσι το κάνω να έχει περισσότερη διάρκεια. Είναι απο τα προϊόντα που επιλέγω συνέχεια και σίγουρα θα πάρω άλλη μια συσκευασία στις επόμενες αγορές μου.

3) Mac, Prep+Prime, Goldlite. Το χρησιμοποιώ πάνω απο τα μακιγιάζ μου και το κάνει λαμπερό και σταθερό. Η λάμψη που αφήνει δεν είναι με έντονο γκλίτερ, αλλά ήπια και κομψή, ίσα ίσα να γυαλίζει το μακιγιάζ με τα φώτα και τον ήλιο. Το χρησιμοποιώ απο το πρωί μέχρι το βράδυ και το καλοκαίρι είναι το αγαπημένο μου προϊόν, γιατί σε συνδυασμό με λίγα καλλυντικά ακόμα, μου δίνει το αποτέλεσμα που θέλω, στα μπρονζε, ηλιοκαμένα μακιγιάζ.

Τα 10 αγαπημένα μακιγιάζ 2021! Μάτια!

4) MaxFactor, Smokey Eye Drama Kit και Matte Finish. Το 2021 τις χρησιμοποίησα αρκετά συχνά στο καθημερινό μακιγιάζ μου, αλλά και το καλοκαίρι. Είναι μικρές παλέτες που μπορείτε να τις μεταφέρετε εύκολα στο νεσεσέρ σας και έχουν κατάλληλα χρώματα για μακιγιάζ απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείτε να τις δουλέψετε εύκολα με τα πινέλα σας και να είναι αρκετά σταθερές. Η αγαπημένη μου είναι η 03, Sumptuous Golds.

Top 10 makeup for 2021! Eyes!

5) Pupa, Vamp! , Definition Liner, 100. Σε όσα μακιγιάζ έκανα είτε για το τζοτζος είτε για τα καθημερινά και βραδινά, παρατήρησα οτι είναι ένα καλό eyeliner. Έντονο μαύρο, αρκετά σταθερό, χωρίς να σπάει ή να αλλοιώνεται. Επίσης, στεγνώνει γρήγορα και για αυτό το λόγο με αφήνει να προχωρήσω στο υπόλοιπο μακιγιάζ μου. Σίγουρα θα πάρω άλλη μια συσκευασία.

6) Pupa, Vamp! , Extreme Mascara, 010. Η μάσκαρα του 2021! Την χρησιμοποίησα στα μακιγιάζ στο τζοτζος, αλλά και στα καθημερινά. Μερικές φορές την τοποθετούσα μόνη της, για πιο απλά, φυσικά μακιγιάζ, και άλλες σε συνδυασμό με μια άλλη για πιο έντονο αποτέλεσμα. Έχει ένα πολύ καλό πλαστικό βουρτσάκι, που βοηθάει τις βλεφαρίδες να έχουν αρκετό μήκος, αλλά και όγκο και έντονο μαύρο χρώμα, ενώ είναι αρκετά σταθερή, χωρίς να τρέχει ή να αφήνει κομματάκια.

Τα 10 αγαπημένα μακιγιάζ για το 2021! Φρύδια!

7) MaxFactor, Brow Shaper, 30 Deep Brown. Γενικά τα φρύδια μου είναι αρκετά έντονα, για αυτό το λόγο χρησιμοποιώ σπάνια μολύβια φρυδιών, ίσα – ίσα για να γεμίσω μερικά κενά. Το συγκεκριμένο μπαίνει στη λίστα με τα αγαπημένα μου, γιατί είναι ακριβώς η απόχρωση που μου ταιριάζει, είναι αρκετά σταθερό και καλύπτει τα κενά που έχω χωρίς να ξεχωρίζει ή να φαίνεται βαρύ. Η ποσότητα μπορεί να σας φανεί λίγη, αλλά σε μένα έχει κρατήσει αρκετό καιρό.

8) MaxFactor, Natural Brow Styler, Clear. Αφού βάζω λίγες φορές μολύβι φρυδιών, επιλέγω πιο συχνά μια μάσκαρα φρυδιών. Την συγκεκριμένη την έχω πάρει αρκετές φορές, γιατί την χρησιμοποιώ και στα καθημερινά μου μακιγιάζ, οπότε τελειώνει γρήγορα. Είναι διάφανη και όταν στεγνώσει είναι αρκετά σταθερή χωρίς να δείχνει ψεύτικη, ούτε κολλάει τα φρύδια, ώστε να δείχνουν σκληρά. Σε πρόσφατες αγορές μου έμαθα οτι έχει καταργηθεί και επέλεξα να δοκιμάσω την μάσκαρα φρυδιών με χρώμα, που να είναι πιο κοντά στη δική μου απόχρωση.

Top 10 makeup for 2021! Lips!

 

9) Mac, Matte Lipstick. Είναι τα αγαπημένα μου κραγιόν όσα χρόνια και αν περάσουν. Τα τοποθετώ εύκολα στα χείλη μου, είναι μαλακά, αρκετά σταθερά και ματ. Στη συλλογή μου έχω το Russian Red, κλασικό κόκκινο, το Please me, απαλό ροζ για χειμώνα και καλοκαίρι και το Mehr, υπέροχη, ψυχρή, ροζ απόχρωση για το χειμώνα. Ελπίζω να προσθέσω και άλλα στη συλλογή μου μέσα στο 2022.

10) Mac, Lip Pencil. Ένα μολύβι που ξεχώρισα το 2021 είναι το Soar. Απίστευτη ροζ – καφέ, ψυχρή απόχρωση, υπέροχη για το χειμώνα. Αρκετά σταθερό και εύκολο να το συνδυάσεις με πολλές αποχρώσεις σε κραγιόν. Δεν είναι το ιδανικό για καλοκαίρι, αλλά το χειμώνα το τοποθέτησα και μόνο του σε μακιγιάζ.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. 

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας! Γεια σας!

 

 CopyrightTzotzo’sWorld

 

 

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *