Garnier, SkinActive, Moisture Bomb Sheet Mask!

 Γεια σας, 

επιστρέψαμε και στα άρθρα “μικροσκόπιο”, στα οποία σας γράφω για ένα προϊόν. Συνήθως είναι προϊόντα περιποίησης και λιγότερο για μακιγιάζ. Σας αναφέρω την εταιρία που ανήκει, τις ιδιότητες του και τον τρόπο χρήσης του προϊόντος, όπως μας το προτείνει η εταιρία, αλλά και πως το χρησιμοποιώ στην ρουτίνα περιποίησης μου. Και στο τέλος, σας αναφέρω αν μου αρέσει και αν θα το επιλέξω ξανά.

 

Άρθρο Μιρκοσκόπιο με την Garnier!

Σε αυτό το άρθρο θα σας γράψω για την μάσκα της Garnier, SkinActive, Moisture Bomb Sheet Mask. Η μάσκα αυτή είναι ενυδατική και λόγο του υαλουρονικού οξέος και του ροδιού δίνει στην επιδερμίδα φρεσκάδα, τόνωση και λάμψη. Είναι ύφασμα φυτικής προέλευσης, αρκετά  μαλακό στο δέρμα και μας δίνει την δυνατότητα,  όσο την έχουμε πάνω στο πρόσωπό μας να κάνουμε τις δραστηριότητες μας.

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, αλλά και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Σε καθαρή επιδερμίδα την τοποθετούμε στο πρόσωπο και την αφήνουμε για 15 λεπτά. Όταν την αφαιρέσουμε κάνουμε ελαφρύ μασάζ με το υλικό που έμεινε ή αν μας ενοχλεί το αφαιρούμε κατευθείαν με ένα καθαριστικό προσώπου.

Σας προτείνω να την χρησιμοποιήσετε όπως εγώ, δηλαδή, να την τοποθετήσετε στο ψυγείο, να παγώσει καλά και να την τοποθετήσετε σε καθαρή επιδερμίδα μετά απο απολέπιση και καθαρισμό. Συνήθως την αφήνω πάνω στο πρόσωπό μου για 20 λεπτά και πολλές φορές και παραπάνω χρόνο. Δεν αλλάζει κάτι στο αποτέλεσμα της αυτό, απλά εμένα μου αρέσει η αίσθηση που δίνει στην επιδερμίδα μου.

 Τέλος, την επιλέγω συνέχεια στις αγορές μου και λίγες φορές έχω χρησιμοποιήσει άλλη μάσκα.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. 

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας! Γεια σας!

 

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *