Δειγματάκια…

 Γεια σας, 

στο Tzotzo’s World! ξεκινάμε μια νέα σειρά με άρθρα. Όπως τα μακιγιάζ, οι αγορές, οι άδειες συσκευασίες και τα άρθρα “μικροσκόπιο” έτσι θα έχουμε και ένα άρθρο το μήνα, περίπου, ανάλογα και με το πρόγραμμα του blog, με δείγματα που δοκιμάζω και σας λέω τη γνώμη μου ή αν θα τα επιλέξω στις επόμενες αγορές μου σε κανονική συσκευασία.

Θα ξεκινήσουμε με 4 δείγματα που δοκιμάζω πολύ συχνά.

Δειγματάκια Erre Due!

Το πρώτο δείγμα είναι, απο την εταιρία Erre Due. Είναι η κρέμα ματιών και χειλιών απο τη σειρά Regenerage Advance. Δεν έχω δοκιμάσει μόνο ένα δείγμα, αλλά μερικά παραπάνω για να μπορώ να καταλάβω αν ταιριάζει στην επιδερμίδα μου και αν θα την επιλέξω. Είναι μια γεμάτη κρέμα και έντονη σε υφή, οπότε για κάθε χρήση χρειάζεται μικρή ποσότητα. Στην επιδερμίδα μου ήταν ανακουφιστική μετά απο κάθε χρήση και με έντονη ενυδάτωση. Είναι ένα προϊόν περιποίησης για αντιγήρανση, κατάλληλο για ώριμες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες, που βοηθά στην ελαστικότητα της επιδερμίδας και στην βελτίωση των ρυτίδων στην περιοχή των ματιών και στο περίγραμμα των χειλιών.  Στη δική μου επιδερμίδα ήταν αρκετά δυνατή, οπότε θα επιλέξω την απλή ενυδατική της σειράς περιποίησης της Erre Due, για την οποία θα σας μιλήσω σε επόμενο άρθρο.

Δειγματάκια! Shiseido!

Το δεύτερο δείγμα είναι σπο την εταιρία Shiseido. Είναι η κρέμα απο τη σειρά Waso, Color-Smart Day Moisturizer Oil-free, αντηλιακή προστασία 30.  Για μένα είναι μια μαγική κρέμα, η οποία μου άρεσε πάρα πολύ. Για καθημερινή περιποίηση (και μακιγιάζ), αλλά και για το καλοκαίρι που δεν θέλουμε να βάζουμε πολλά προϊόντα είναι υπέροχη και σε αυτό βοηθάει αρκετά ο δείκτης προστασίας απο τον ήλιο, αλλά και το Oil-Free αποτέλεσμα που δίνει στην επιδερμίδα. Επιπλέον, κάνει την επιδερμίδα να έχει ομοιόμορφο τόνο, αλλά όχι έντονη κάλυψη. Θα την επιλέξω σίγουρα σε κανονική συσκευασία στις επόμενες αγορές μου.

Δειγματάκια! Smashbox Primer!

Το τρίτο δείγμα είναι απο την εταιρία Smashbox και είναι το Photo Finish, Primerizer. Είναι η ενυδατική βάση της εταιρίας, την οποία έχω και σε κανονική συσκευασία, γιατί είναι το κατάλληλο για την δική μου επιδερμίδα. Το τοποθετούμε μετά την περιποίηση και πριν το μακιγιάζ. Στη δική μου επιδερμίδα κρατά την ενυδάτωση, αλλά κάνει και τα υπόλοιπα προϊόντα πιο σταθερά. Το δείγμα το χρησιμοποίησα περισσότερο σε ταξίδια, γιατί βοηθά η συσκευασία του σε αυτό. Όταν τελειώσει η κανονική συσκευασία, θα το επιλέξω ξανά.

Δειγματάκια! Seventeen!

 

και τέλος, το τέταρτο δείγμα είναι απο την εταιρία Seventeen, το Matt Plus, Liquid Foundation. Αφήνει την επιδερμίδα εντελώς ματ, αλλά έχει μέτρια κάλυψη. Το δείγμα που έχω με έχει βοηθήσει αρκετά στις διακοπές το καλοκαίρι, ώστε να μην βάζω πούδρα και προσθέτει και δείκτη προστασίας απο τον ήλιο στην περιποίηση που ήδη έχω κάνει. Ο δείκτης προστασίας απο τον ήλιο είναι 20. Το χειμώνα που έτυχε να το χρησιμοποιήσω το συνδύασα με το Photo Finish Correct Anti- Redness Primer, της Smashbox και το αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν τα χρησιμοποίησα με τον κλασικό τρόπο, αλλά έβαλα πρώτα μια ποσότητα απο το primer σε ένα βαζάκι και μετά πρόσθεσα και το foundation, ώστε να τα έχω και τα δυο μαζί σε ένα προϊόν. Θα το επιλέξω σε κανονική συσκευασία, ώστε να το δοκιμάσω περισσότερο καιρό και μόνο του.

 Ελπίζω να σας άρεσε το καινούργιο άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. 

Γεια σας!

 

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *