Mini Ebay Haul!

 Γεια σας!

Το άρθρο αυτό θα είναι μικρό, ίσα ίσα για να σας δείξω τι επέλεξα να δοκιμάσω απο το Ebay στο κομμάτι της περιποίησης.

Ebay: Dermaroller for face!
Ρολό μασάζ προσώπου

 

Τα τελευταία χρόνια έχω δει σε πολλές σελίδες και βίντεο να χρησιμοποιούν ρολό για μασάζ προσώπου απο ημιπολύτιμες πέτρες. Σε μερικές περιπτώσεις και ανάλογα τον τύπο δέρματος, έχω παρατηρήσει οτι έχει αποτέλεσμα, αν υπάρχει και συχνή χρήση. Σε μερικές άλλες περιπτώσεις όμως δεν κάνει κάτι στην επιδερμίδα, ίσα ίσα το χρησιμοποιούν για την τοποθέτηση ενός προϊόντος.

Έτσι λοιπόν επέλεξα ένα, ώστε να το δοκιμάσω στη δική μου επιδερμίδα. Έχω ξηρό και κανονικό τύπο δέρματος, με μερικές ευρυαγγείες και αυτό με φοβίζει λίγο, αφού δεν είναι καλό να κάνουμε μασάζ στην περιοχή αυτή. Πριν απο κάθε χρήση σκέφτομαι να το βάζω μέσα στο ψυγείο και μετά πάνω στο πρόσωπο, για το μασάζ και την τοποθέτηση των προϊόντων περιποίησης.

Απο την σελίδα που το πήρα, μου το έστειλαν σε πολύ καλή συσκευασία, κλειστό και χωρίς σπασίματα. Είναι αρκετά βαρύ και φαίνεται σταθερό. Επίσης, ανυπομονώ να το καθαρίσω με νερό και σαπούνι για να δω πως θα είναι μετά και αν αντέχει.

Face mask brush!
Πινέλο – σπάτουλα για μάσκα

 

Το δεύτερο αντικείμενο που πήρα το ήθελα αρκετό καιρό και το έψαχνα σε μεγάλα καταστήματα μακιγιάζ και περιποίησης. Το βρήκα λοιπόν, στο Ebay! Η συσκευασία δεν είχε μόνο ένα τεμάχιο. Το αντικείμενο αυτό είναι πινέλο – σπάτουλα για τη μάσκα ή την κρέμα περιποίησης της επιδερμίδας.

Στη συσκευασία έχει μέσα σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και είναι όλα απο σιλικόνη. Το καθένα απο αυτά βοηθάει σε κάθε σημείο του προσώπου, όπως την μικρή περιοχή γύρω απο τα μάτια, τα ζυγωματικά, την περιοχή γύρω απο τα χείλη κ. α.

Πιστεύω πως είναι αρκετά βολικά ώστε να μην βάζουμε τα χέρια μας μέσα στο προϊόν περιποίησης και  του μεταφέρουμε έτσι μικρόβια, όπως και να παίρνουμε την κατάλληλη ποσότητα για το πρόσωπο μας απο κάθε προϊόν.

Η συσκευασία που έλαβα δεν ήταν αρκετά καλή, αλλά ήρθαν όλα χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Σύντομα θα σας ενημερώσω σε άρθρο “μικροσκόπιο” αν αξίζει να τα επιλέξετε και αν σας τα προτείνω.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. 

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. 

Γεια σας!

 

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *