Γεια σας!

Σιγά σιγά μπαίνουμε στην εποχή της άνοιξης, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να ανανεώσουμε το νεσεσέρ μας με μακιγιάζ και τα προϊόντα περιποίησης που έχουμε ανάγκη.

Για το λόγο αυτό επέλεξα να προσθέσω στη συλλογή μου μερικά καλλυντικά που ήθελα αρκετό καιρό να δοκιμάσω απο τις εταιρίες Mac και Μesauda Milano.

Mac Haul Face
Mac Face

 Απο την Mac χρησιμοποιώ αρκετά προϊόντα στο καθημερινό μου μακιγιάζ, αλλά και στο πιο έντονο βραδινό και εκμεταλλεύτηκα μια εκπτωτική ενέργεια ώστε να δοκιμάσω κάτι καινούργιο σε προϊόντα προσώπου. Λόγο αφυδάτωσης και σε επικοινωνία με την αισθητικό του καταστήματος, επέλεξα, απο τη σειρά Prep+Prime, το Moisture Infusion, έναν ενυδατικό ορό, που βοηθάει την επιδερμίδα να επανέλθει απο την αφυδάτωση και την έντονη ξηροδερμία. Επίσης, επέλεξα το αγαπημένο μου fix, απο την ίδια σειρά, αλλά στη συσκευασία με το Pinklite, αφού έχω ήδη αυτό το προϊόν με το χρυσό.

MEsauda Milano Haul
Mesauda Milano Makeup

Απο την εταιρία Mesauda Milano, επέλεξα να δοκιμάσω για πρώτη φορά δυο προϊόντα. Μια παλέτα σκιών και ένα υγρό μεταλλικό κραγιόν. Επέλεξα απο την σειρά Red Valentine, την παλέτα σκιών Darling, με τις πιο όμορφες κόκκινες, ροζ και καφέ αποχρώσεις, σε ματ και με λάμψεις. Δεν θα την βρείτε εύκολα σε κάποιο κατάστημα, αλλά αν κοιτάξετε σε κάποιο φαρμακείο ή κατάστημα με καλλυντικά στην περιοχή σας θα βρείτε πολλά προϊόντα μακιγιάζ, απο την εταιρία αυτή. Επίσης, διάλεξα ένα υγρό μεταλλικό κραγιόν, στην απόχρωση Envy 002, απο τη σειρά  Extreme Metal,  ώστε να δω την απόχρωσή του στην επιδερμίδα μου, την υφή του και την αντοχή του μέσα στη μέρα. Σύντομα θα τα δείτε και τα δυο σε μακιγιάζ, αν και είναι αποχρώσεις που τοποθετώ πιο συχνά στο χειμερινό μου μακιγιάζ..

Fresh Line and Burberry parfume!
Spring Parfum

 Όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν έιχα πάρει άρωμα, γιατί ήθελα να τελειώσω κάποια άλλα που είχα ανοιχτά. Αφού τελείωσαν, επισκέφτηκα ένα κατάστημα για να πάρω το άρωμα μου, για το οποίο έμαθα οτι καταργήθηκε. Αποφάσισα όμως να μείνω στην ίδια εταιρία και επέλεξα το Burberry, Her. Αναφέρει πως είναι φρουτώδες, λουλουδάτο, αλλά σε εμένα φάνηκε γλυκό. Σίγουρα είναι μια υπέροχη επιλογή για την άνοιξη. 

Στη συνέχεια, πήρα ξανά απο τα Fresh Line, το αγαπημένο μου Body Splash, το Persephone, γιατί μου είχε τελειώσει και είναι απο καθημερινά αρώματα που βάζω τα τελευταία χρόνια. Είναι λουλουδάτο άρωμα, αφού αποτελείτε απο έλαιο τριαντάφυλλου, γιασεμί, υλανγκ-υλανγκ, σανταλόξυλο, νερολί και πατσουλί. Πολύ καλή επιλογή για την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι.

Tranoulis Athens Fashion Haul
Tranoulis Athens Fashion

Είχα πολλά χρόνια να δοκιμάσω ένα “άρωμα τύπου”, δηλαδή απομίμηση κάποιου γνωστού αρώματος. Τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρέθηκα στο κέντρο της Αθήνας για την αγορά δώρων. Στο δρόμο μου έδωσαν να δοκιμάσω ένα “άρωμα τύπου”, το οποίο κράτησα στο δείγμα του και υπολόγισα περίπου πόση ώρα θα κρατήσει. Το αποτέλεσμα με άφησε άφωνη! Το άρωμα αυτό άντεξε πάνω απο 5 ώρες και για το λόγο αυτό σημείωσα κάπου το όνομα του, αλλά και την επωνυμία του  καταστήματος απο όπου το είχα δοκιμάσει, ώστε να το πάρω κάποια στιγμή. Το άρωμα που διάλεξα μοιάζει με κάποιο απο τον Yves Saint Laurent και πήρα και την ίδια κρέμα σώματος, για να έχω ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμα. Το κατάστημα είναι το Tranoulis, Athens/Fashion.

 

 Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. 

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. 

Γεια σας!

 

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *