Αντηλιακά Haul!

Γεια σας!

Ήρθε το καλοκαίρι και είναι η σειρά μας να επιλέξουμε τα αντηλιακά μας για φέτος!

Όπως και άλλες χρονιές το καλοκαίρι βρίσκω στις περισσότερες εταιρίες, αντηλιακά, οπότε επιλέγω να πάρω μερικά για όλο το χρόνο, αλλά και όσα έχω ανοιχτά, τα χρησιμοποιώ μέχρι και την αρχή του επόμενου καλοκαιριού, δηλαδή λίγο πριν λήξουν ή αν έχουν μικρή ποσότητα μέσα.

Τα αντηλιακά που θα έχω στο νεσεσέρ των διακοπών μου φέτος είναι ένα για το πρόσωπο, ένα για το σώμα, για τα χείλη και για τα μαλλιά.

Αντηλιακό για το πρόσωπο!

Το πρώτο είναι της Piz Buin, για το πρόσωπο, με δείκτη προστασία spf 30. Είναι σε μορφή κρέμας, αλλά σε πιο απαλή σύνθεση. Η επιδερμίδα μου το απορροφά πολύ καλά και δεν αφήνει άσπρους λεκέδες ή δεν φεύγει με το νερό. Δεν είναι απόλυτα ματ, αλλά δεν αφήνει λιπαρότητα, ώστε να μας ενοχλεί. Είναι απο τα αγαπημένα μου και είναι η τρίτη φορά που το επιλέγω.

Αντηλιακό για το σώμα!
Το δεύτερο αντηλιακό, είναι για το σώμα, απο την Carroten. Είναι το αντηλιακό λάδι με δείκτη προστασίας sfp30. Βοηθάει στο μαύρισμα, αλλά και προστατεύει κιόλας. Είναι το κλασικό λάδι της εταιρίας που βγάζει αρκετά χρόνια, απλά πιο καλό σε υφή, ώστε να το απορροφά η επιδερμίδα σωστά, να μην αφήνει λιπαρότητα και να μην φεύγει με το νερό. Είχα αρκετά χρόνια να πάρω Carroten, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία φέτος.

Αντηλιακό, Ενυδατικό για τα χείλη!
Το τρίτο αγαπημένο μου προϊόν είναι απο την  Piz Buin. Είναι το ενυδατικό, αντηλιακό, με δείκτη προστασίας spf30 για τα χείλη. Τα τελευταία χρόνια έχω παρατηρήσει οτι κάθε φορά που πάω θάλασσα, σκάνε τα χείλη μου και με ενοχλούν. Έτσι ξεκίνησα να βάζω ένα προϊόν προστασίας και είναι καλύτερα κάθε φορά.

Αντηλιακό για μαλλιά!
Τέλος, απο πέρυσι για τα μαλλιά έχω το αντηλιακό απο την εταιρία Korres, με κόκκινο αμπέλι. Θα το χρησιμοποιήσω για λίγο ακόμα μέχρι να λήξει και μετά θα επιλέξω κάποιο άλλο. Η αλήθεια είναι πως είτε βάζω αντηλιακό στα μαλλιά είτε όχι δεν βλέπω κάποια διαφορά ή κάποια προστασία. Στα μαλλιά μου κάνω πολύ καλό καθαρισμό και περιποίηση με μάσκες και θεραπείες, οπότε το αντηλιακό πολλές φορές δεν μου χρειάζεται.

Όλα τα αντηλιακά που χρησιμοποιώ έχουν υπέροχο άρωμα που δεν είναι έντονο, δεν κολλάνε και δεν φεύγουν με το νερό όπως ανέφερα και παραπάνω.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

?Καλό καλοκαίρι!?

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *