Το Καλοκαιρινό Makeup Bag!

Γεια σας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτό το  καλοκαίρι θα σας δείξω το νεσεσέρ των διακοπών. Στο άρθρο αυτό θα δούμε τα προϊόντα μακιγιάζ που θα έχω μαζί μου στην βαλίτσα των διακοπών και αν θέλετε μπορώ να το συμπληρώσω με ένα ακόμα άρθρο με τα προϊόντα περιποίησης.

Είναι απο τα αγαπημένα μου άρθρα, γιατί τα προϊόντα που βάζω στο νεσεσέρ μου είναι απο αυτά που χρησιμοποιώ πιο συχνά και σπάνια κάποιο καινούργιο. Επιπλέον, τα δοκιμάζω και έχω καλύτερη γνώμη για αυτά λόγο των συνθηκών, όπως τη χρήση τους σε υπερβολική ζέστη, έντονη λιπαρότητα κ. α. .

Αυτό το καλοκαίρι επέλεξα τα παρακάτω…

Καλοκαιρινό Νεσεσέρ, Πρόσωπο.
  1. Golden Rose, Make-up Fixing Spray. Το προϊόν αυτό το χρησιμοποιώ συχνά, οπότε γνωρίζω πόσο σταθερό είναι και πως βοηθάει το μακιγιάζ μου να έχει διάρκεια. Θα είναι αρκετά χρήσιμο για τις διακοπές και θα το δοκιμάσω και σαν βάση.
  2. MaxFactor, Radiant Lift, 50 Natural. Είναι ένα foundation που κάνει την επιδερμίδα λαμπερή και έχει και δείκτη προστασίας spf30, κατάλληλο για το καλοκαιρινό νεσεσέρ. Είναι λίγο πιο σκούρο απο αυτά που φοράω συνήθως, οπότε θα είναι καλό σε συνδυασμό με το μαύρισμα απο τον ήλιο.
  3. Rimmel, Lasting Radiance, Concealer & Eye Illuminator, 010 Ivory. Είναι το concealer που θα χρησιμοποιήσω το καλοκαίρι. Αν και είναι λίγο πιο ανοιχτή η απόχρωσή του, με το foundation και την πούδρα θα είναι αρκετά καλό. Επίσης, θα το τοποθετώ και μόνο του στο μακιγιάζ μου, οπότε και πάλι η πούδρα θα βοηθά την απόχρωσή του.
  4. Revolution, Luxury Powder, Banana. Αγαπημένη πούδρα για το καλοκαίρι. Την χρησιμοποιώ συχνά στο καθημερινό μου μακιγιάζ και την έχω πάντα μέσα στο νεσεσέρ μου.
  5.  Smashbox, The Cali Contour. Χωρίς την παλέτα αυτή…διακοπές δεν πάω…!  Απο τότε που την απέκτησα την χρησιμοποιώ συνέχεια, σε κάθε μακιγιάζ που κάνω.
  6.  Revolution, SophX, Highlighter Palette. Αυτό το καλοκαίρι θέλω περισσότερη λάμψη και για αυτό το λόγο επέλεξα να έχω στο νεσεσέρ των διακοπών μου, αυτή την παλέτα. Την τοποθετώ και στο μακιγιάζ του προσώπου, αλλά και στα μάτια.
Καλοκαιρινό Νεσεσέρ, Μάτια.
  1.  Rimmel, Scandal’ Eyes,Waterproof Kohl Kajal, 001 Black και Exaggerate, Waterproof Eye Definer, 212 Rich Brown. Μολύβια σε καφέ και μαύρο. Και τα δυο αδιάβροχα και μόλις στεγνώσουν αρκετά σταθερά.
  2. Pupa, Vamp! , Extreme Mascara, 010. Θα την χρησιμοποιήσω στις διακοπές μέχρι να τελειώσει. Είναι απο τις αγαπημένες μου μάσκαρα, με έντονο μαύρο χρώμα, βουρτσάκι απο σιλικόνη, για έντονο μήκος, αλλά και όγκο. Θα την επιλέξω ξανά στις επόμενες αγορές.
  3.  MaxFactor, Brow Revival, 002 Soft Brown. Μάσκαρα φρυδιών για να μένουν στη θέση τους! Δεν θα χρησιμοποιήσω μολύβι, αλλά μόνο τη μάσκαρα, για να έχω πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Καλοκαιρινό Νεσεσέρ, Χείλη.
  1. Τέλος, πάμε στα προϊόντα χειλιών. Αποφάσισα να πάρω ενυδατικά προϊόντα και μολύβια χειλιών. Liposan σε απαλό-nude και κόκκινο, MaxFactor, Honey Lacquer, Honey Rose, το αγαπημένο μου γκλος, για λάμψη και τα μολύβια Kiko, Everlasting Colour, Precision Lip Liner,420, σε θερμό nude, το MaxFactor, Colour Elixir Lip Liner, 06 Mauve Moment, σε ψυχρό nude και TommyG, Double Lip Pencil, 02, σε δυο κόκκινες αποχρώσεις, που ταιριάζουν σε μακιγιάζ το χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Καλό καλοκαίρι!

 

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *