Summer Empties!

Γεια σας!

Το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει και έτσι σας έχω μαζέψει τα προϊόντα που τελείωσα αυτή την εποχή.

Δεν είναι πολλά. Μερικά μου άρεσαν, κάποια όχι και δεν θα τα επιλέξω ξανά. Στο άρθρο αυτό θα δείτε αντηλιακά, προϊόντα μακιγιάζ, αλλά και ένα άρωμα και δυο προϊόντα για τα μαλλιά.

Κάποια τα είχα απο παλιά και ίσως να μην τα βρείτε στην αγορά και κάποια τα επιλέγω συνέχεια, όταν τα βρω.

Summer Empties... Αντηλιακά
Summer Empties… Αντηλιακά

Αρχικά θα σας μιλήσω για τα αντηλιακά που τελείωσα. Τα είχα απο την προηγούμενη χρονιά στο νεσεσέρ μου, οπότε αφού έκλεισαν ένα χρόνο, έπρεπε να τα χρησιμοποιήσω πριν πάρω καινούργια. Το ένα είναι της Vichy, το Ideal Soleil, Bronze, με δείκτη προστασίας spf 50,  για το πρόσωπο. Όσο το χρησιμοποιούσα και έβλεπα πως λειτουργεί στην επιδερμίδα μου, άρχισε να μην μου αρέσει. Στα θετικά του είναι η απαλή υφή και οτι δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα. Στα αρνητικά που βρήκα για τις δικές μου ανάγκες είναι οτι δεν ήταν αδιάβροχο και άφηνε άσπρα σημάδια, ενώ όσο το χρησιμοποιούσα άρχισε να με ενοχλεί στα μάτια. Θα το επιλέξω ξανά σε κάποιο επόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν θα το κρατήσω και για την επόμενη χρονιά.

Το δεύτερο αντηλιακό είναι της Piz Buin, Tan & Protect, με δείκτη προστασίας spf 30. Είναι απο τα αγαπημένα μου αντηλιακά γιατί μου άρεσε η υφή του και οτι έχει μορφή σπρέι η συσκευασία του. Για το λόγο αυτό έβαζα στο σώμα μου όση ποσότητα ήθελα, χωρίς να τρέχει. Είναι σε μορφή γαλακτώματος, αδιάβροχο και δεν αφήνει άσπρα σημάδια στην επιδερμίδα, ούτε και λιπαρότητα. Πολύ καλό για την προστασία απο τις UVA και UVB, αλλά δεν είχε το ίδιο καλό αποτέλεσμα και στο μαύρισμα. 

Summer Empties... Άρωμα
Summer Empties… Άρωμα

Το τρίτο προϊόν που θα σας δείξω είναι άρωμα. Απο την εταιρία TommyG, το High Heels.  Είναι ένα έντονο άρωμα, αλλά σε μένα δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Το έβαζα για απλό, καθημερινό άρωμα και θα το επιλέξω ξανά, για αυτό το λόγο. Επίσης, έχει πολύ καλή τιμή και αρκετά καλή ποιότητα.

Summer Empties... Προϊόντα για μαλλιά
Summer Empties… Προϊόντα μαλλιών

Για τα μαλλιά χρησιμοποίησα και τελείωσα το Repairing Hair Therapy, απο τα Fresh Line. Είναι μια μάσκα επανόρθωσης, με αιθέρια έλαια απο τριαντάφυλλο, σανταλόξυλο και βούτυρο καριτέ. Δεν θα την επιλέξω ξανά γιατί ήταν μια ήπια, απαλή μάσκα και στα μαλλιά μου δεν έκανε κάτι παραπάνω απο απλή ενυδάτωση. Αν έβαζα μεγαλύτερη ποσότητα μου έβγαζε λιπαρότητα. Στα θετικά η υπέροχη συσκευασίας της στο βαζάκι και το άρωμα της.

Το δεύτερο προϊόν μαλλιών ήταν απο την Schwarzkopf, Gliss Hair Repair, Spray Conditioner.  Αρχικά μου άρεσε πολύ το άρωμα του και υφή του. Δεν ήταν δυνατό προϊόν, αλλά βοηθούσε αρκετά στο ξέμπλεγμα των μαλλιών. Δεν χρειαζόταν μεγάλη ποσότητα και ήταν κατάλληλο για ταλαιπωρημένα μαλλιά απο τον ήλιο. Δεν το χρησιμοποιούσα συνέχεια, γιατί τοποθετούσα αυτό που επιλέγω πιο συχνά στις αγορές μου, οπότε το άφηνα στην άκρη για αρκετό χρονικό διάστημα. Δεν θα το επιλέξω ξανά.

Τέλος, τα προϊόντα μακιγιάζ που τελείωσα το καλοκαίρι είναι:

Summer Empties... Μακιγιάζ
Summer Empties… Μακιγιάζ

MaxFactor, 2000 Calorie, Curl Addict Mascara, Black/Brown. Να και ένα προϊόν απο αυτή την εταιρία που δεν μου άρεσε. Δεν ήταν βολικό το βουρτσάκι αυτής της μάσκαρα, μου φάνηκε αρκετά χοντρό και με την καμπύλη δεν με βόλεψε στην τοποθέτηση. Το χρώμα επειδή ήταν σκούρο καφέ έκανε τις βλεφαρίδες μου απαλές και πιο φυσικές, χωρίς να είναι έντονο το αποτέλεσμα. Βέβαια, αν το ήθελα θα μπορούσα να βάλω περισσότερες στρώσεις. Για ένα απλό καθημερινό μακιγιάζ είναι ένα πολύ καλό προϊόν.
Bourjois, Volume Reveal Mascara. Αγαπημένη μάσκαρα, με υπέροχο βουρτσάκι απο σιλικόνη. Έντονο, αλλά και ήπιο αποτέλεσμα ανάλογα τις στρώσεις και έντονο μαύρο χρώμα. Αρκετά σταθερή μάσκαρα, χωρίς να τρέχει, αν και δεν είναι αδιάβροχη. Αν την βρω θα την επιλέξω ξανά.
Collection Professional, Primer, Trasparent Base. Είναι μια βάση που είχα απο παλιά και χρησιμοποίησα τους τελευταίους μήνες στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Είναι σε μορφή τζελ, αν και μια μοιάζει με βάση σιλικόνης, δεν είναι. Στην αρχή που το τοποθετούμε αφήνει μια λιπαρότητα στην επιδερμίδα και μετά στεγνώνει. Δίνει καλή διάρκεια και αντοχή στο μακιγιάζ, αλλά είναι ένα απλό και ήπιο primer.
Το τελευταίο προϊόν είναι η κόλλα βλεφαρίδων απο την Eylure.  Απο την εταιρία αυτή επιλέγω συχνά βλεφαρίδες και κόλλες. Την συγκεκριμένη κόλλα την πήρα για να τοποθετώ και στρας έκτος απο βλεφαρίδες. Έχει αρκετά καλή διάρκεια και δίνει μεγάλη αντοχή σε οτι χρησιμοποίησα μαζί της. Θα την επιλέξω ξανά, σύντομα.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.
Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

 

 

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *