Τα δείγματα του μήνα…

Γεια σας!

Σε αυτό το άρθρο, σας δείχνω τα δείγματα που δοκίμασα τον Σεπτέμβρη.

Η αλήθεια είναι οτι έχω αρκετά δείγματα απο παλιά μέχρι σήμερα και τα χρησιμοποιώ αρκετά σε ταξίδια μου, φυσικά αν έχουν χαλάσει τα πετάω και μερικά τα έχω επιλέξει σε μεγάλη συσκευασία, οπότε τα δείγματα του προϊόντος, μου τα έκαναν δώρο.

Burberry and Smashbox!

Το πρώτο δείγμα είναι το αγαπημένο μου άρωμα, απο την εταιρεία Burberry, το My Burberry Black. Τώρα που μπήκαμε στο φθινόπωρο άρχισα να το χρησιμοποιώ πιο συχνά, οπότε και σε ένα ταξίδι που πήγα το πήρα μαζί σε μικρό δείγμα. Δεν το τελείωσα, γιατί χρησιμοποίησα μικρή ποσότητα, αλλά πάντα είναι το αγαπημένο μου και θέλω να το έχω μαζί μου, όπου και αν πάω.

Το δεύτερο δείγμα είναι απο την εταιρεία Smashbox. Έχω αρκετά προϊόντα της και μερικά είναι στα αγαπημένα μου, καθημερινά, όπως και το Photo Finish, Primer Water. Με μερικές αγορές μου έτυχε ως δώρο και μια μικρή συσκευασία του, ιδανικό για ταξίδι. Με μια μικρή ποσότητα καλύπτει τις ανάγκες μου στο μακιγιάζ και το βοηθά να είναι σταθερό για πολλές ώρες. Το χρησιμοποιώ πριν το μακιγιάζ, όπως αναφέρει, οτι είναι βάση, αλλά και μετά το μακιγιάζ, για αναζωογόνηση και φρεσκάδα.

Fresh Line and Vichy!

Το τρίτο δείγμα που χρησιμοποίησα είναι απο την εταιρεία Fresh Line και είναι το γαλάκτωμα σώματος, απο την σειρά Persephone. Είναι η σειρά προϊόντων που επιλέγω να αγοράσω και χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Είτε ταξιδεύω είτε όχι είναι τα προϊόντα που θέλω να έχω μαζί μου. Απο την ίδια σειρά έχω και το άρωμα, το αφρόλουτρο, αλλά και την κανονική συσκευασία του γαλακτώματος. Αποτελείται απο αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, γιασεμιού, φασκόμηλο, πατσουλί, υλάνγκ- υλάνγκ και σανταλόξυλο, λάδι καρύδας, λάδι jojoba και αμυγδαλέλαιο. Μου αρέσει η υφή του, η επιδερμίδα μου το απορροφά γρήγορα και λατρεύω το άρωμα του.

Τέλος, το τελευταίο δείγμα είναι παλιό, αλλά πρόσφατα τελείωσα την κανονική του συσκευασία. Το προϊόν αυτό είναι απο την εταιρία Vichy, το Idealia, Life Serum. Αρκετά ενυδατικό για τον δικό μου τύπο επιδερμίδας και μου άρεσε πολύ η λάμψη που άφηνε μετά την περιποίηση. Είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι αρκετά απαλό. Θα μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν primer για απλά, καθημερινά μακιγιάζ. Πρόσφατα είδα οτι  καταργήθηκε, οπότε θα ψάξω να βρω κάτι παρόμοιο, αν και θα ήθελα να δοκιμάσω τη σειρά Mineral 89, για ενυδάτωση της επιδερμίδας.

 

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα…

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *