Autumn Empties!

Γεια σας!

Στο άρθρο αυτό θα σας δείξω μερικά προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα και ένα βερνίκι- θεραπεία που τελείωσα το φθινόπωρο. Κάποια απο αυτά είναι τα αγαπημένα μου, μερικά δεν θα τα πάρω ξανά και ένα απο αυτά δεν μου άρεσε καθόλου, ίσως γιατί δεν μου ταίριαξε στο μακιγιάζ μου.

Τα προϊόντα μακιγιάζ είναι τρία. Δυο μάσκαρα και ένα foundation.

Μάσκαρα Pupa και Rimmel!

Η πρώτη μάσκαρα είναι απο την εταιρία Pupa, η Vamp! Mascara Extreme. Είναι απο τις αγαπημένες μου μάσκαρα και την χρησιμοποίησα αρκετά στο καθημερινό μου μακιγιάζ, αλλά και σε πιο έντονα μακιγιάζ για τις φωτογραφίες των άρθρων στο tzotzolicious ! Έχει βουρτσάκι απο σιλικόνη, το οποίο δίνει περισσότερο μήκος στις βλεφαρίδες. Με τα πιο μικρά “τριχάκια” έδινε και όγκο, αν και πολλές φορές την έβαζα σε συνδυασμό με κάποια άλλη μάσκαρα. Έχει έντονο μαύρο χρώμα και αντέχει πάρα πολλές ώρες στις βλεφαρίδες, χωρίς να τρέχει ή να βγάζει κομματάκια, επίσης ήθελε αρκετό χρόνο στο ντεμακιγιάζ για να την αφαιρέσω σωστά. Την χρησιμοποιώ σε δείγμα και σύντομα θα την πάρω ξανά.

Η δεύτερη μάσκαρα είναι απο την εταιρία Rimmel, η Scandaleyes WOW Wings, 001 Black. Ενώ έχει βουρτσάκι απο σιλικόνη, που συνήθως είναι το αγαπημένο μου, δεν μπορούσα να την τοποθετήσω σωστά. Πολλές φορές λέρωνα διάφορα σημεία κάτω απο τις βλεφαρίδες και στα πλάγια της μύτης, ενώ σίγουρα την χρησιμοποιούσα μαζί με κάποια άλλη για να έχω το αποτέλεσμα που θέλω στο μακιγιάζ μου. Στις δικές μου βλεφαρίδες δεν είχε έντονο μαύρο χρώμα και τις κόλλαγε μεταξύ τους. Είχε αρκετά καλή διάρκεια μέσα στη μέρα, αλλά δεν θα την επιλέξω ξανά. Απο την εταιρία αυτή, έχω χρησιμοποιήσει άλλη μάσκαρα που μου αρέσει πολύ.

MaxFactor Foundation!

Το τελευταίο προϊόν απο τα μακιγιάζ είναι η δεύτερη συσκευασία απο το Facefinity Foundation, nude 47 της MaxFactor, στην παλιά συσκευασία. Απο τα αγαπημένα μου foundation! Το τοποθετώ χειμώνα και καλοκαίρι, απο τα πιο απλά καθημερινά μακιγιάζ μέχρι τα πιο έντονα για τις φωτογραφίσεις μου. Έχει ημί-ματ αποτέλεσμα και πολλές φορές δεν χρειάζεται πούδρα. Έχει δείκτη προστασίας spf 20 και συμπληρώνει το αντηλιακό μας. Στην δική μου επιδερμίδα αντέχει πολλές ώρες μέσα στη μέρα, δεν σπάει, δεν φαίνεται σαν ” μάσκα” και ανάλογα πόσο έντονο το θέλω, βάζω και την ποσότητα που χρειάζομαι. Θα το επιλέξω ξανά σύντομα!

Τα αρώματα που τελείωσα μέσα στο φθινόπωρο είναι δυο.

Αρώματα Fresh Line και Tranoulis Perfumes & More!

Το πρώτο είναι της εταιρίας Fresh Line, το Persephone. Είναι η τρίτη συσκευασία που τελειώνω και ήδη έχω πάρει άλλο ένα που χρησιμοποιώ αυτές τις μέρες. Το λατρεύω, όπως και όλη τη σειρά περιποίησης. Το άρωμα αυτό μου θυμίζει όμορφα πράγματα και η πρώτη συσκευασία του ήταν ένα όμορφο δώρο, απο σημαντικούς ανθρώπους για μένα. Απο τότε μέχρι σήμερα (και στο μέλλον) θα το επιλέγω ξανά και ξανά. Αποτελείται απο αιθέρια έλαια γιασεμιού, τριαντάφυλλου, σανταλόξυλου, υλάνγκ- υλάνγκ, φασκόμηλο, πατσουλί και νερολί, ενώ έχει και αμυγδαλέλαιο. Το χρησιμοποιώ χειμώνα και καλοκαίρι για καθημερινό άρωμα και ειδικά το καλοκαίρι είναι υπέροχο για τις διακοπές.

Το δεύτερο άρωμα που τελείωσα είναι ένα “άρωμα τύπου”, όπως τα λέμε. Είναι απο το κατάστημα Tranoulis, Perfumes & More και μοιάζει με το Neon, απο τον οίκο Yves Saint Laurent. Μαζί με την κρέμα σώματος είχε την τέλεια διάρκεια μέσα στη μέρα, αν όμως το έβαζα μόνο του δεν είχε καλή αντοχή. Έχει έντονο άρωμα και ιδιαίτερο, με βανίλια, κίτρο, άνθη πορτοκαλιάς, καφέ, γιασεμί και μόσχο. Σίγουρα θα το επιλέξω ξανά και κάποια στιγμή θα το πάρω και στην κανονική συσκευασία του, απο τον οίκο.

Βερνίκι- Θεραπεία Rimmel!

Τέλος, το βερνίκι-θεραπεία που τελείωσα είναι απο την Rimmel, το Stronger Nail, Nail Care, Nail Nurse. Σε πρόσφατο άρθρο στο tzotzolicious είχα γράψει αναλυτικά γιατί μου αρέσει και οτι έχω πάρει ήδη δεύτερη συσκευασία. Πριν φτιάξω τα νύχια σε κέντρο περιποίησης το χρησιμοποιώ για να ετοιμάσω τα νύχια μου για το ημιμόνιμο και μετά την αφαίρεση του πάλι το τοποθετώ για να δυναμώσουν. Το χρησιμοποιώ σαν βάση κάτω απο απλά βερνίκια ή μόνο του σαν θεραπεία.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο…Τα λέμε σύντομα!
Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

 

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *