Erre Due, Smooth Cleansing Foam!

Γεια σας!

Στο άρθρο αυτό θα σας προτείνω ένα σημαντικό προϊόν περιποίησης που χρησιμοποιώ και μου αρέσει. Το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και δύσκολα το αλλάζω. Είναι το Smooth Cleansing Foam, απο την εταιρία Erre Due.

Το χρησιμοποιώ στον καθαρισμό του προσώπου, το πρωί πριν ετοιμαστώ και το βράδυ όταν γυρίσω και έχει τελειώσει η μέρα μου. Επιπλέον το τοποθετώ για ντεμακιγιάζ σε συνδυασμό με το Bi-Phase Cleansing Lotion, το καθαριστικό προϊόν δυο φάσεων, κατάλληλο και για την αφαίρεση του αδιάβροχου μακιγιάζ, για την περιοχή των ματιών και των χειλιών.

Erre Due, Smooth Cleansing Foam!

Είναι ένα προϊόν για όλους τους τύπου δέρματος και κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Ενώ δεν ενοχλεί στο καθαρισμό και το ντεμακιγιάζ των ματιών. Αποτελείται απο προβιταμίνη Β5, μπαμπού και αλόη, τα οποία είναι τα κατάλληλα στοιχεία για τόνωση και ενυδάτωση, ενώ βοηθούν και στη μείωση των ερεθισμών.

Το τοποθετούμε σε νωπά χέρια και το απλώνουμε στο πρόσωπο, με ελαφρύ μασάζ, όταν είναι βρεγμένο. Αφού τελειώσουμε τον καθαρισμό, ξεπλένουμε με αρκετό νερό και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης που έχουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα και το μακιγιάζ.

Σας το προτείνω αν θέλετε κάτι ελαφρύ και απαλό, αλλά να έχει αποτέλεσμα και να μην σας ενοχλεί στα μάτια.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

 

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *