Spring haul 2023!

Γεια σας!

Επιτέλους ήρθε η Άνοιξη!

Και αφού μπήκε ο Μάρτιος κάναμε μερικές αγορές για την νέα εποχή. Πήρα μόνο μερικά χρήσιμα προϊόντα και μερικά αγαπημένα, γιατί περισσότερες αγορές θα κάνουμε το καλοκαίρι, ειδικά σε προϊόντα μακιγιάζ.

Hair Haul 2023!

Θα ξεκινήσουμε με τα προϊόντα για τα μαλλιά. Επέλεξα το αγαπημένο μου σαμπουάν και δυο μάσκες μαλλιών.

Το σαμπουάν είναι απο την εταιρία L’oreal, το Elvive Color Vive, για την προστασία χρώματος. Είναι το σαμπουάν που επιλέγω στις αγορές μου και το χρησιμοποιώ αρκετά τα τελευταία χρόνια. Προστατεύει το χρώμα των μαλλιών μετά την βαφή, κάνει τα μαλλιά να δείχνουν λαμπερά και ταυτόχρονα τα θρέφει. Επίσης, έχει φίλτρο προστασίας UVA και UVB. Απο την ίδια σειρά επέλεξα και τη μάσκα, για καλύτερο αποτέλεσμα. Αποτελείται και αυτή απο έλαιο λιναρόσπορου για την προστασία του χρώματος και την θρέψη της τρίχας, όπως και τα αντηλιακά φίλτρα.

Το τελευταίο προϊόν για τα μαλλιά είναι μια καινούργια μάσκα, την οποία επέλεξα να δοκιμάσω. Είναι η Bear Fruit, Magical Unicor. Η μάσκα αυτή είναι σε μορφή κρέμας και μετά τοποθετείς το σκουφάκι που έχει μέσα η συσκευασία και την αφήνεις για όσο χρόνο αναφέρει. Συνήθως αφήνω την μάσκα στα μαλλιά μου περισσότερα λεπτά απο όσα προτείνει μια εταιρία. Αναφέρει πως είναι μάσκα ενυδάτωσης και ανυπομονώ να τη δοκιμάσω.

Skincare Haul 2023!

Για την περιποίηση του προσώπου επέλεξα την αγαπημένη μου μάσκα, μια καινούργια της ίδιας εταιρίας και μια κρέμα προσώπου.

Η μάσκα που χρησιμοποιώ περισσότερο απο άλλες είναι της Garnier, η SkinActive, Moisture Bomb. Κάνει την επιδερμίδα μου λαμπερή και βοηθά στην ενυδάτωση. Την έχω μόνιμα στο ψυγείο και την τοποθετώ κατευθείαν στο πρόσωπο μου, την αφήνω για περισσότερο χρόνο απο όσο λέει η συσκευασία και με όσο προϊόν περισσέψει κάνω μασάζ. Στην ίδια σειρά με τη μάσκα αυτή είναι και η Vitamin C, την οποία θα δοκιμάσω σύντομα και η οποία αναφέρει οτι κάνει την επιδερμίδα λαμπερή και ενυδατωμένη. Στη συνέχεια απο την Garnier, επέλεξα και μια κρέμα προσώπου, για να την δοκιμάσω. Είναι η Vitamin C, Glow Jelly, Daily Moisturizing Care. Αναφέρει οτι είναι σε τζελ υφή και οτι κάνει ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Είναι καινούργια σειρά προσώπου της εταιρίας και ανυπομονώ να τη δοκιμάσω.

Body Haul 2023!

Τα προϊόντα περιποίησης για το σώμα που επέλεξα αυτή τη φορά είναι, το αγαπημένο μου αντισηπτικό για τα χέρια, μια κρέμα σώματος για ενυδάτωση και μια ακόμα κρέμα για το σώμα που βοηθά στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

Το αντισηπτικό χεριών είναι της εταιρίας Intermed, το Reval Plus, Antiseptic Hand Gel. Το λατρεύω και σας προτείνω να το δοκιμάσετε. Αρχικά μου αρέσει η μυρωδιά του, γιατί δεν μυρίζει σαν οινόπνευμα, αλλά μόλις εξατμιστεί μυρίζει σαν άρωμα…(με έχουν ρωτήσει τι άρωμα φοράω και ήταν αυτό!). Έχει αντιβακτηριδιακή προστασία, είναι κατάλληλο για συχνή χρήση και δεν αφήνει τα χέρια αφυδατωμένα.

Το επόμενο προϊόν για την περιποίηση του σώματος είναι η κρέμα σώματος της Dove, Radiant Goodness απο τη σειρά Derma Spa. Είναι η πρώτη φορά που επιλέγω αυτή την κρέμα σώματος, για να τη δοκιμάσω. Αναφέρει πως είναι κατάλληλη για ξηρό δέρμα και ελπίζω να μυρίζει και όμορφα, όπως οι κρέμες χεριών και τα αφρόλουτρα της Dove.

Τέλος, για το σώμα επέλεξα απο την Bioten, την κρέμα Cellufight, Cryo Gel κατά της κυτταρίτιδας. Την κρέμα αυτή την είχα επιλέξει και στο παρελθόν και την διάλεξα πάλι, ώστε να βοηθήσει το δέρμα μου να επανέλθει απο την απώλεια κιλών. Την χρησιμοποιώ ταυτόχρονα με τη διατροφή και τη γυμναστική που κάνω για να έχω το αποτέλεσμα που αναφέρει.

Makeup Haul 2023!

Τέλος, απο τις αγορές της άνοιξης δεν θα έλειπαν τα προϊόντα μακιγιάζ. Επέλεξα μια πούδρα και ένα υγρό κραγιόν.

Η πούδρα είναι απο την εταιρία Rimmel, η Stay Matte, Powder, 001 Transparent. Είναι μια πούδρα για το καθημερινό μου μακιγιάζ, έχει καλή αντοχή και δίνει ματ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ μου. Η συσκευασία της με βολεύει να την έχω μαζί μου και αν έχετε ένα μικρό σφουγγαράκι χωράει άνετα μέσα.

Το κραγιόν είναι απο την εταιρία Maybelline και τη σειρά Super Stay, Matte Ink στην απόχρωση Globetrotten. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω σύντομα.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *