Dove, Derma Spa!

Γεια σας!

Πόσο καιρό μπορεί να ψάχνουμε ένα προϊόν να μας ταιριάζει;

Να έχει καλή τιμή και όμορφη συσκευασία;

Αυτή τη φορά βρήκα και δοκίμασα ένα προϊόν που θα μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μου καθημερινά προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα.

Λίγες φορές αλλάζω ένα προϊόν στην ρουτίνα μου, ίσα ίσα να το δοκιμάσω. Αυτή τη φορά δοκίμασα την κρέμα σώματος της Dove, Derma Spa, Radiant Goodness. Έχει υπέροχη υφή, ελαφριά, χωρίς να είναι λιπαρή. Μυρίζει υπέροχα και αναζωογονεί την επιδερμίδα μου, ενώ η ενυδάτωση της έχει διάρκεια.

Dove, Derma Spa, Radiant Goodness.

Οι περισσότερες κρέμες που έχω δοκιμάσει, δεν μου ταιριάζουν, γιατί αφήνουν λιπαρότητα και με ενοχλούν ή μυρίζουν έντονα. Η κρέμα σώματος της Dove, όμως έχει λεπτή υφή και με μια μικρή ποσότητα απλώνετε ομοιόμορφα στο αφυδατωμένο δέρμα μου.

Στη συσκευασία της αναφέρει πως είναι για ξηρό δέρμα, έχει ενυδατικούς παράγοντες που προέρχονται απο φυτικά έλαια και εκτός απο ενυδάτωση κάνει την επιδερμίδα να είναι λαμπερή. Τέλος, είναι κατάλληλη και για ευαίσθητο δέρμα.

Είναι μια καλή επιλογή για το χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι, μετά τη θάλασσα και τον ήλιο. Σας προτείνω να τη δοκιμάσετε…

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *