Γεια σας!

Στο άρθρο αυτό θα δείτε μερικές επιλογές για αγορές.

Συνήθως για να αγοράσω κάτι τους τελευταίους μήνες ή μου έχει τελειώσει ή το χρειάζομαι. Για το λόγο αυτό, οι αγορές μου είναι λίγες και μερικά απο αυτά αρκετά χρήσιμα στο καθημερινό μου μακιγιάζ και περιποίηση.

Επέλεξα δυο προϊόντα καθαρισμού για το πρόσωπο, ένα ενυδατικό προϊόν για τα χείλη που έχει και δείκτη προστασίας UVA και UVB, ένα σετ με κρέμα σώματος και άρωμα και τέλος δυο προϊόντα μακιγιάζ, μια διάφανη μάσκαρα για βλεφαρίδες και φρύδια και μια σκιά ματιών.

 1) Erre Due, Smooth Cleansing Foam. Είναι το καθαριστικό που επιλέγω συνέχεια για τον καθαρισμό του προσώπου μου το πρωί και το βράδυ, αλλά και για ντεμακιγιάζ. Δεν με ενοχλεί στα μάτια και το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια.

2) Nivea, Ντεμακιγιάζ Ματιών, Δυο Φάσεων. Αυτή τη φορά επέλεξα αυτό το ντεμακιγιάζ, δυο φάσεων. Είναι λίγο πιο καλό απο ένα άλλο που έχω δοκιμάσει και το επέλεξα ξανά. Δεν με ενοχλεί στα μάτια και είναι ελαφρύ, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα μου.

3) Piz Buin, Moisturising, Sun Lipstick. Το πήρα ξανά για τις καλοκαιρινές διακοπές. Είναι απο τα αγαπημένα μου προϊόντα και το επέλεξα ξανά και αυτή τη χρονιά. Είναι αρκετά ενυδατικό και βοηθάει τα χείλη να είναι απαλά, γιατί έχει μέσα αλόη. Επιπλέον, έχει δείκτης προστασίας spf 30 για UVA και UVB.

4) Seventeen, Pink Juicy. Μου τελείωσε το καθημερινό μου άρωμα και μετά απο χρόνια αποφάσισα να πάρω ξανά, το αγαπημένο μου απο αυτή την εταιρία. Πήρα το σετ, που εκτός απο το αρωματάκι έχει μέσα και την κρέμα σώματος.

Τέλος, τα προϊόντα μακιγιάζ που επέλεξα είναι:

1) Essence, Lash & Brow, Gel Mascara. Μου τελειώνει η μάσκαρα φρυδιών που έχω απο άλλη εταιρία και μέχρι να τη πάρω ξανά, αποφάσισα να δοκιμάσω αυτή τη διάφανη μάσκαρα απο την Essence. Χρειάζομαι αυτό το προϊόν για το καθημερινό μου μακιγιάζ και ανυπομονώ να τη δοκιμάσω.

2) Catrice, Eyeshadow, 420 Rusty Roobi. Μια σκιά που επέλεξα για την λάμψη της και ανυπομονώ να τη δοκιμάσω στο καλοκαιρινό μου μακιγιάζ, αλλά και να την πάρω μαζί μου στο νεσεσέρ των διακοπών.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *