Coachella Makeup Idea!

Γεια σας!

Στην Ελλάδα το καλοκαίρι έχουμε πολλά φεστιβάλ, συναυλίες, εκθέσεις βιβλίων και γενικά τεχνών, σε πολλά μέρη της επαρχίας, αλλά και στις πόλεις.

Διάσημα φεστιβάλ της Ελλάδας είναι το Saristra Festival  στην Κεφαλλονιά, το Helmos Mountain Festival, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, εκθέσεις βιβλίων, στον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη και σε πολλά άλλα μέρη.

Στην Αμερική όμως, που συχνά μας δίνει έμπνευση απο μερικά καλά κομμάτια της τέχνης της, υπάρχει ένα όμορφο φεστιβάλ, το οποίο είναι το Coachella Valley Music and Arts Festival. Είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής και τεχνών, που γίνεται στην Καλιφόρνια, στην έρημο του Κολοράντο, το οποίο ιδρύθηκε το 1999. Απο τότε μέχρι σήμερα αρκετά γνωστά ονόματα της μουσικής κάνουν την εμφάνισή τους στην σκηνή του Coachella και κάνουν το κοινό να απολαμβάνει την μουσική και το χορό. Επίσης σε κάθε σημείο του φεστιβάλ βλέπουμε καλλιτέχνες με διάφορες δημιουργίες.

Τέτοια φεστιβάλ μας κάνουν να σκεφτούμε τα πάρτι και τις συγκεντρώσεις των hippies, γιατί γίνονται σε εξωτερικούς χώρους μέσα στη φύση, στην οποία μπορεί κάποιος να μείνει μέσα σε σκηνές όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, να χορεύει στον ρυθμό της μουσικής και να πίνει αλκοόλ, να συζητά και να γνωρίζει ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα.

Απο το Coachella Festival, έχω εμπνευστεί το μακιγιάζ σε αυτό το άρθρο. Boho  ρούχα, το φουλάρι που είχα στο σχολείο, με μια vintage πινελιά, μαλλιά ανέμελα ή κοτσιδάκια και μακιγιάζ παιχνιδιάρικο και λαμπερό, με στρας, χρώματα και γραμμές.

Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα:

Για το πρόσωπο είναι:

1) Nyx, Hydratouch Primer.

2) Wet n Wild, Photofocus, Foundation, Nude Ivory.

3) Wet n Wild, Photofocus, Concealer, Light Ivory.

4) MaxFactor, Creme Puff, Pressed Powder, 41 Medium Beige.

5) Nyx, 3 Steps To Sculpt, Fair.

6) Rimmel, Maxi Blush, 001 Third Base.

Για τα μάτια είναι:

1) Pupa, Makeup Stories, Cosmic Queen, Palette 10 Ombretti Multi Finish.

2) TommyG, Double Satin Eye Pencil,28.

3) Pupa, Vamp!, Definition Liner, 100.

4) Pupa, Vamp!,  Extreme Mascara, 010.

5) MaxFactor, Brow Revival, 002 Soft Brown.

Και τέλος, για τα χείλη είναι:

1) Mac, Lip Pencil, Soar.

2) Mac, Matte Lipstick, Please me.

Το αποτέλεσμα είναι…………………………………

Ελπίζω να σας αρέσει και αυτό το μακιγιάζ. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *